Ръководството на ЦСКА - София ще следи под лупа изявита

...
Ръководството на ЦСКА - София ще следи под лупа изявита
Коментари Харесай

Четирима трябва да се борят за мястото си в ЦСКА - София

Ръководството на ЦСКА - София ще следи под лупа изявита на четирима свои футболисти до края на сезона. И четиримата са с плаващ статут за своето бъдеще, като става въпрос за Федерико Варела, Йоан Баи, Бисмарк Чарлс и Яник Вилдсхут, оповестява “Мач Телеграф ”.

Всички те имат контракти с " алените " и не стават свободни сътрудници през лятото, само че не убеждават с представянето си от началото на сезона. Нито един от тях не е корав титуляр, въпреки че Вилдсхут много постоянно стартира измежду 11-те. Варела постоянно е малтретиран от травми и рядко е в оптимална кондиция, което му пречи да покаже най-хубавото от себе си.
 Венци Стефанов: Феновете на ЦСКА ще са в Венци Стефанов: Феновете на ЦСКА ще са в "клетката ", билетът ще е 50 лв.
Йоан Баи бе първият притеглен в ЦСКА - София при започване на този сезон, когато треньор на " алените " към момента беше Любослав Пенев. Той стартира сезона като титуляр, само че последователно отстъпи своето място.

При Бисмарк Чарлс отстъплението е повече от очевидно. Той е към този момент над година на " Армията " и предходната му пролет беше мощна, като вкара 2 пъти в 12 срещи в елита, а също така се трансформира в воин, носейки Купата на България на " алените ", откакто вкара на Арда във финала. От тогава до момента, в 14 срещи той няма нито един гол.

Вилдсхут към момента няма гол в efbet Лига към този момент над 23 часа, или по-точно в 1393 минути. Ако той не промени по някакъв метод своето показване, през лятото е напълно реалистично да му се търси нов клуб.
 Венци Стефанов: Феновете на ЦСКА ще са в Венци Стефанов: Феновете на ЦСКА ще са в "клетката ", билетът ще е 50 лв. 5 апр | 20:14  Сектор “Г ” за идния митинг: Ще приказваме по различен метод, тъй като времето за обяснение от дълго време завърши Сектор “Г ” за идния митинг: Ще приказваме по различен метод, тъй като времето за обяснение от дълго време завърши 5 апр | 14:49  Фенове на ЦСКА - София провеждат шествие преди полуфинала със Славия Фенове на ЦСКА - София провеждат шествие преди полуфинала със Славия 5 апр | 12:41 Още от БГ Футбол  Васил Панайотов ще стартира общо физически тренировки след две до три седмици Васил Панайотов ще стартира общо физически тренировки след две до три седмици 6 апр | 00:51 2297 3  Венци Стефанов: Феновете на ЦСКА ще са в Венци Стефанов: Феновете на ЦСКА ще са в "клетката ", билетът ще е 50 лв. 5 апр | 20:14 38198 326  БФС: Величков дава изявление пред вас, а е неоткриваем за нас! БФС: Величков дава изявление пред вас, а е неоткриваем за нас! 5 апр | 19:44 2680 7  Партизан повали Локо (ГО) в Северозападния край за купата на АФЛ след екшън с 18 дузпи Партизан повали Локо (ГО) в Северозападния край за купата на АФЛ след екшън с 18 дузпи 5 апр | 19:01 3832 9  Официално: Левски подписа нов контракт с огромното изобретение на Станимир Стоилов Официално: Левски подписа нов контракт с огромното изобретение на Станимир Стоилов 5 апр | 18:48 25872 27 Виж всички Водещи Новини  Реал Мадрид се изправя против Реал Мадрид се изправя против "проклятието " Челси 6 апр | 06:34 3541 16  Виляреал излиза за героизъм против Байерн (Мюнхен) Виляреал излиза за героизъм против Байерн (Мюнхен) 6 апр | 05:04 7556 2  Ливърпул се разправи с Бенфика в Лисабон и е с единия крайник на полуфиналите Ливърпул се разправи с Бенфика в Лисабон и е с единия крайник на полуфиналите 5 апр | 23:55 45942 100  Манчестър Сити изкова нежен задатък против Атлетико Мадрид, Де Бройне воин за Манчестър Сити изкова нежен задатък против Атлетико Мадрид, Де Бройне воин за "гражданите " 5 апр | 23:45 44449 69  Венци Стефанов: Феновете на ЦСКА ще са в Венци Стефанов: Феновете на ЦСКА ще са в "клетката ", билетът ще е 50 лв. 5 апр | 20:14 38198 326 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР