Ръководството на ЦСКА-София обяви, че ще накаже по вътрешния правилник

...
Ръководството на ЦСКА-София обяви, че ще накаже по вътрешния правилник
Коментари Харесай

ЦСКА-София ще накаже капитана си

Ръководството на ЦСКА-София разгласи, че ще накаже по вътрешния устав капитана Божидар Чорбаджийски. Както е известно, бранителят се озова в центъра на събитията, откакто удари два пъти голмайстора на Дунав Васил Шопов при успеха на “червените” с 2:0 като посетител в Русе.

Предлагаме ви цялостното послание на " алените " без редакторска интервенция:

Армейци,

ЦСКА постоянно е бил клуб, извънредно уважаващ разпоредбите, дисциплината и феърплея. Във връзка със създалата се нервност около мача с Дунав, желаеме да уведомим алената и спортна общественост на България, че ние като клуб ще вземем ограничения и капитанът на отбора Божидар Чорбаджийски ще бъде глобен по вътрешния устав на тима със съответното наказване.

Треньорският щаб и управлението ще проведат с него сериозен диалог и сме уверени, че отсега нататък няма да сме очевидци на сходни реакции. Той е млад футболист и ние ценим доста неговото непримиримо предпочитание за победа, хъс и себераздаване, само че макар че беше неведнъж предизвикан от играча на домакините Шопов, макар изнервеността на дуела, ние считаме, че той не трябва да се поддава на провокации и да реагира по нелоялен метод.

ЦСКА чака решението на Дисциплинарната комисия. Надяваме се, че в случай че се стигне до наказване, то ще бъде съответно и откакто са взети поради всички условия. Също по този начин имаме вяра, че възможна глоба няма да бъде по-голяма от тази на играча на Лудогорец Натанаел, който бе глобен и изтърпя наказване за идентична обстановка.
Първа лига 23 кръг, понеделник 5 март  Дунав 0:2краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР