Ръководството на ЦСКА-София е започнало разговори с мениджъра на крилото

...
Ръководството на ЦСКА-София е започнало разговори с мениджъра на крилото
Коментари Харесай

ЦСКА-София пробва да задържи героя от Разград

Ръководството на ЦСКА-София е почнало диалози с мениджъра на крилото Кевин Меркадо по отношение на бъдещето на играча на " Българска войска ". Както е известно, еквадорецът е при " алените " чартърен от Гранада, като контрактът за преотстъпване изтича в края на 2017 година. Желанието на ЦСКА-София е да откупи правата на Меркадо, който донесе успеха над Лудогорец в миналия кръг, като вкара за 2:1 с удар от 20 метра, тъкмо до дясната греда на вратаря Браун.

" Червените " към този момент са излезли с оферта за задържането на бързака в състава си. Предложението включва избрана сума за Гранада, против която правата на крилото да бъдат добити от ЦСКА-София, а също по този начин на испанския клуб е препоръчан % от идващ трансфер на Меркадо. Засега не е обсъждан вид за ново преотстъпване и за пролетта, а диалозите са единствено на тематика откупуване.

Коментирана е опцията за български паспорт на играча. Желанието на еквадореца е да продължи кариерата си на " Армията ", като той разгласи това неотдавна в изявление за " Тема Спорт ".

Сериозен интерес към южноамериканеца има клуб от родината му. Става въпрос за локалния гранд ЛДУ Кито, където той е играл преди 4 години. Състезателят е наблюдаван и от американския Далас. Първа лига 15 кръг, неделя 5 ноември  Лудогорец 1:2краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР