Ръководството на ЦСКА 1948 вече започва работа по окомплектоването на

...
Ръководството на ЦСКА 1948 вече започва работа по окомплектоването на
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 задържа нападател с нов договор

Ръководството на ЦСКА 1948 към този момент стартира работа по окомплектоването на състава и през идващия сезон. В клуба се разисква на кои играчи с изтичащи през юни контракти да бъде препоръчано удължение на контрактите. Очаква се „ алените “ да ангажират за най-малко още една година нападателят Алекс Колев, който лекуваше травма, само че към този момент е възобновен и тренировката на 100 % със съотборниците. Все отново неговото завръщане в игра няма да бъде форсирано.

Другите с изтичащи контракти са Карлос Охене и Лазар Марин. Опция за удължение и от двете страни има в договора на Ангел Лясков. До края на календарната година пък подписа Реян Даскалов.   

В същото време травмата, която получи в дуела с Арда за купата, е на път да провали влиятелен трансфер на бразилеца Джонатан Перейра. По информация на „ Мач Телеграф “ той е наблюдаван от сериозен клуб в Централна Европа. Универсалният войник, който бе най-хубавият в състава на ЦСКА 1948 дружно с Ивайло Чочев, претърпя интервенция на коляното и няма да може да играе повече през този сезон. Той получи контузията в 90-ата минута на срещата в Кърджали, само че остана на терена до края на продълженията.  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР