Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с уточнение относно цените на

...
Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с уточнение относно цените на
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 с уточнение за цените на билетите за мача с Миньор

Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с конкретизиране по отношение на цените на билетите за домакинската среща с Миньор (Перник). Публикуваме известието на " алените " без редакторска интервенция:

" ЦСКА е задължен да съобщи, че се популяризира погрешна информация за продажбата на билети на мача с Миньор. Феновете на ЦСКА от най-ниската ценова категория влизат против цена от 10 лв. - тъкмо толкоз, колкото заплатиха и гостите от Перник.

3,50 лв. коства билетът за пенсионери, а 2,50 лв. – за деца.

Точно трима последователи на Миньор изявиха предпочитание да влязат с билети за пенсионери и демонстрираха документи. Като хазаин им осигурихме незабавно билети по 3,50 лв.. Нито един от агитката на Миньор не е показал предпочитание да купи билет за дете.

Припомняме, че направихме специфична организация поради гостуващите последователи. И им благодарим, че не сътвориха проблеми.

Нашите цени са обществено оповестени. В същото време ЦСКА като водач на българския футбол продължава политиката да продава най-скъпите билети у нас, даже и във „ В “ група.

Нашите почитатели заплащат за най-хубавото качество и не желаят да бъдат като другите, които получават, с цел да бъдат на стадиона ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР