Ръководството на Септември (София) подаде жалба до Съдийската комисия на

...
Ръководството на Септември (София) подаде жалба до Съдийската комисия на
Коментари Харесай

Септември с официална жалба срещу рефер

Ръководството на Септември (София) подаде тъжба до Съдийската комисия на Български футболен съюз. Тя е поради съдийството на рефера Васимир Ел-Хатиб в мача от efbet Лига сред против Спартак (Варна), изиграна на 24 април от 17,30 часа на " Коритото ". Прилагаме без редакторска интервенция наличието на жалбата, която бе входирана по имейл до Семеен кодекс и СТК към БФС:
" На вниманието на
Съдийската комисия към БФС;

господин Виктор Кашай;

ЖАЛБА

от ПФК Септември АД - гр. София

Уважаеми господа,

бихме желали да представим на Вашето внимание, претенциите ни по отношение на съдийската неточност в наш ущърб, която директно въздейства върху крайният резултат на дуелът сред тимовете на ПФК Спартак Варна и ПФК Септември София т XXVII кръг на Първа Професионална Футболна Лига, игран на 24.04.2023г. от 17:30ч. на стадион " Спартак " - гр. Варна.

Моля, деликатно да разгледате съответният миг от срещата, в които ПФК Септември София бе съществено ощетен от основният арбитър Васимир Ел Хатиб:

В 60 " минута на срещата Атанас Кабов центрира в наказателното поле на домакините, където има четири футболисти от тима на ПФК Септември София, когато топката се удря в ръката на футболиста на Спартак Варна - Виктор Митев, чиято ръка е в неестествено състояние и усилва размера на тялото му. Разстоянието сред Кабов и Митев е не по - малко от 2 метра. Реферът не отсъди нищо, като при следващо прекъсване на играта, той бе извикан от ВАР арбитъра Валентин Железов да преразгледа своето неотсъждане и необяснимо за всички той не отсъди 11 - метров углавен удар в интерес на тима на ПФК Септември София.
 
Ние от ПФК Септември София, бяхме директни очевидци на бруталното държание на старши треньора на ПФК Спартак Варна и хора от спортно техническият щаб, които със закани, обиди и обети, може би директно повлияха върху скандалното решение на основният арбитър.

ПФК Септември София не желае да дава съпоставения сред обстановки от други дуели, в които се отсъждат наказателни удари за игра в ръка с наказателното поле, като продължаваме да следваме нашата цел - оставане на тима в Първа Професионална Футболна Лига и налагането на млади български футболисти.

В този ред на мисли Ви молим да ни:

- предоставите отчета и оценката на съдийската бригада от съдийският наблюдаващ на срещата.

- предоставите отчета на делегата на срещата, обвързван със скандалното държание на треньорското управление и аварийна пейка при разглеждането на обстановката пред ВАР монитора, намиращ се в непосредствена непосредственост до нея.
 
- предоставите ВАР кореспонденцията сред съдийската тройка и ВАР арбитрите.

- предоставите записи от камерите, които преглеждат спортните обстановки във ВАР стаята.

- предоставите опция при разглеждането и разискването на жалбата, да участва спортният шеф на ПФК Септември София - господин Кристиян Добрев или представител на клуба.

Прилагаме извадени горе описаните видео моменти.

Дата: 26.04.2023г.

С Уважение:

Кристиян Добрев

Спортен шеф на

ПФК " Септември " София ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР