Ръководството на Прокуратурата на Република България свика брифинг за медиите,

...
Ръководството на Прокуратурата на Република България свика брифинг за медиите,
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Прокуратурата с остра позиция срещу Радев и новото правителство - магистратите скочиха заради лъжи за главния прокурор

Ръководството на Прокуратурата на Република България свика брифинг за медиите, на който оповестява позицията си за неистини от страна на политици по отношение на проекта за възобновяване и операции, свързани с името на основния прокурор.

Свидетели сме на изявления на политици, които не дават отговор на действителноста, а и имат за цел, че просперитетът на страната са свързани с личността на основния прокурор. Фокусът на обществото се измества и се концентрира върху основния прокурор, показаха на брифинга.

Целта е премахване на основния прокурор, показаха оттова.

Планът за възобновяване обезпечава финансова поддръжка за намаляване на рецесията от COVID-19, средствата са въз основата на националните проекти за вложения, които би трябвало да дават отговор на условията на Европейски Съюз. Макар проектите да подлежат на оценка и приемане, европейските институции не могат да се намесват във вътрешнодържавни процеси. Несъстоятелни са внушенията за промени в прокуратурата и за отчетност на основния прокурор. Подобни ограничения няма по какъв начин да стоят в основата на общественото и икономическо възобновяване на България. Предвид това е ясно, че изказванията на органи на изпълнителната власт целят да реализирант политически ползи и да генерират отрицателно отношение към прокуратурата и основния прокурор, съобщи зам.-главният прокурор.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР