Ръководството на пловдивската полиция предприема мерки за облекчаване на административното

...
Ръководството на пловдивската полиция предприема мерки за облекчаване на административното
Коментари Харесай

Важно съобщение от МВР Пловдив!

Ръководството на пловдивската полиция подхваща ограничения за облекчение на административното обслужване на жителите във връзка с издаване на български документи за идентичност през летния интервал. От на следващия ден чиновниците от “Български документи за идентичност " в Първо районно управление (на МВР) са с удължено работно време; допустима е сходна краткотрайна организация и в други районни ръководства на територията на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Гишетата на работа “Български документи за идентичност " в Първо районно управление (на МВР) – Пловдив ще работят с удължено работно време от 7.30 ч. до 18.30 ч. всеки работен ден и от 8.30 ч. до 12.00 ч. в събота. Новата организация влиза в действие от на следващия ден, 10 август, и ще продължи, до момента в който е належащо. Тя е подбудена от обстоятелството, че през летния интервал се усилва броят на искащите да  заявят и получат български документи за идентичност и с  въвеждането й се цели облекчение на административното обслужване на жителите и повишение на качеството на услугата.

Ръководството на пловдивската дирекция на Министерство на вътрешните работи има подготвеност да вкара сходна организация на работа и в паспортните служби на останалите районни ръководства, след разбор на натовареността им.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР