Ръководството на партия ГЕРБ в София излезе с официална позиция

...
Ръководството на партия ГЕРБ в София излезе с официална позиция
Коментари Харесай

Организации на ГЕРБ от цялата страна подкрепиха Делян Добрев


Ръководството на партия ГЕРБ в София излезе с публична позиция по отношение на оставката на депутата Делян Добрев. Колегите на народния представител застават твърдо зад своя "приятел, съидейник и сътрудник " и го приканват да остане и да потвърди чистотата си.

"За нас е омерзително, че един добър и заслужен човек, беше заставен да се отдръпна от политиката посредством клюки и откровени операции ", се споделя в позицията на ГЕРБ-София

Публикуваме цялата декларация без радакторска интервенция

ДЕКЛАРАЦИЯ
на Политическа партия ГЕРБ-София

Единственото нещо, от което се нуждае злото, с цел да победи, е положителните хора да не вършат нищо. (Едмънд Бърк)
Водени от вярата, че за справедливостта би трябвало да се борим, Ние, членовете и управлението на ГЕРБ-София, показваме цялостната си поддръжка към нашия другар, съидейник и сътрудник Делян Добрев. За нас е омерзително, че един добър и заслужен човек, беше заставен да се отдръпна от политиката посредством клюки и откровени операции.
Не подлагаме под подозрение, че Делян ще завоюва правосъдните борби за истината, които му предстоят. Не подлагаме под подозрение и неговата непорочност. Но за нас е неприемливо да останем безучастни по отношение на следващия опит за оклеветяване на един чист човек от страна на “другарите” от Българска социалистическа партия. Тези, които доведоха България до няколко национални произшествия, да бъдат морални съдници, е мерзко и неприемливо. Още по-недопустимо е поради лъжите на подлите, да си потеглят почтените.
Затова, Деляне, призоваваме те да останеш! Бъди мощен и докажи чистотата ти с наличието и дейностите си, а не с твоето неявяване! Бъди корав в битката против злото от ляво, което към този момент близо век мъчи България! Ние заставаме паралелно с теб и ще те поддържаме в твоята борба. Защото истината е една и тя ще излезе нескрито.

От:
Заместник-председателя на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова
Областния координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов
Народните представители от ГЕРБ в София
Общинските съветници от ГЕРБ в Столична община
Районните кметове от ГЕРБ е София
Членовете и симпатизантите на ГЕРБ-София

Декларация разпространиха и членовете на регионалната конструкция на Политическа партия Герб - Разград.
Народните представители от политическа партия ГЕРБ, регионалното управление на политическа партия ГЕРБ, общинските управления на ГЕРБ в общините Русе, Бяла, Ценово, Борово, Две могили, Иваново, Сливо поле и Ветово, кметовете на общини в Русенска област, издигнати от ГЕРБ, също изрекоха своята поддръжка.
Организацията на Жени ГЕРБ застава зад индивида и политика Делян Добрев, само че изрично се опълчва на концепцията за подаване на оставка.
Младежката организация на ГЕРБ застана изрично зад народния представител от Хасково Делян Добрев.
Областната конструкция на Политическа партия ГЕРБ в Кърджали стои твърдо зад Делян Добрев и приканва централното управление на партията да не приема оставката му.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР