Ръководството на НАП обсъди с корейските си колеги цифровизацията и

...
Ръководството на НАП обсъди с корейските си колеги цифровизацията и
Коментари Харесай

Корейци при Спецов за измами с биткоини

Ръководството на Национална агенция за приходите разиска с корейските си сътрудници цифровизацията и цифровата промяна на данъчната администрация, както и опциите за ограничение на нововъзникващите схеми за данъчни измами с виртуалните валути.

Делегацията, водена  от Те Джи Ким, комисар на Корейската национална данъчна работа, бе на посещаване у нас по покана на изпълнителния шеф на приходната организация – Румен Спецов.

Домакините срещнаха корейските данъчни специалисти с достиженията и провокациите в подтекста на цифровата промяна в Национална агенция за приходите, а от своя страна шефът на „ Офшорно съблюдаване на данъчното законодателство “ господин Юнг Санг Ким презентира цифровата промяна в корейската данъчна администрация.

Двете страни оцениха високо обменените положителни практики и акцентираха значимото им значение за развиването на администрацията и повишение на събираемостта на налозите. Изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите Румен Спецов и корейският му сътрудник Те Джи Ким показаха вяра, че положителните връзки сред двете администрации ще доведат до пълноценно бъдещо съдействие.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР