Ръководството на Локомотив (София) излезе с позиция относно писмото на

...
Ръководството на Локомотив (София) излезе с позиция относно писмото на
Коментари Харесай

Ръководството на Локо : Омаловажават се усилията на футболистите ни

Ръководството на Локомотив (София) излезе с позиция по отношение на писмото на Пирин (Благоевград). Пирин сподели видео, само че пожела триумф на Локо Сф и разгласи, че няма да се оправдава със съдиите.

" Уважаеми Привърженици на футбола,

Ръководството и футболистите на " Локомотив София 1929 " АД биха желали да изразят своята кардинална позиция по отношение на отвореното писмо на сътрудниците от ФК " Пирин Благоевград " в медиите, а точно:

1 С оповестеното писмо се внушава мнение, че в срещата от 9 кръг на Втора Професионална Лига сред Локомотив и Пирин, нашият тим е победил благодарение на съдиите и че техните решения са повлияли на крайния резултат. Всеки гледал мача непредубедено, би определил успеха на Локомотив в този мач като заслужена и неоспорима /каквото е мнението и на всички медии отразили срещата/.

2 Омаловажават се напъните на футболистите, положили доста труд и пот с цел да се поздравят с една безапелационна и безапелационна победа в тази по този начин значима среща.

3 ФК " Локомотив София 1929 " АД постоянно е бил за феърплей както на терена, по този начин и отвън него. Имало е срещи, в които сме били ощетявани съществено, само че в никакъв случай не сме търсили аргументите за даден крах отвън клуба. Категорично ще се противопоставим на опитите да се вкарва напрежение от съдийско и всякакво друго естество за мачовете на тима и надълбоко имаме вяра, че Първенството ще се реши на терена, а не на друго място или по медиите ", написаха от Локомотив (София).
 Локомотив (София) прекъсна победната серия на Пирин
Локомотив (София) прекъсна победната серия на Пирин

Столичани се постановиха над противника си с 3:1 в София
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР