Ръководството на Локомотив (Пловдив) вече води преговори за разтрогване на

...
Ръководството на Локомотив (Пловдив) вече води преговори за разтрогване на
Коментари Харесай

Локомотив започна тежки преговори с четирима

Ръководството на Локомотив (Пловдив) към този момент води договаряния за анулиране на договорите с четирима чужденци, които не съумяха да оправдаят упованията, оповестява " Мач Телеграф ".

Трима от тях останаха отвън групата за днешния дуел със Славия - Конър Руан, Шакил Сно и Алексий Биков. Те няма да са алтернатива пред треньора Александър Тунчев и в последния дуел за годината против Ботев Враца идната седмица.
 Локо (Пд) запълни групата за Славия с юношите Видол Сейменски и Иван Сулев
Локо (Пд) запълни групата за Славия с юношите Видол Сейменски и Иван Сулев

Проблеми за Александър Тунчев

Четвъртият, който ще си тръгне от отбора, е Артур Крачун. Той обаче към този момент се е договорил за раздялата и остава алтернатива за състава в края на годината. Молдовецът и Биков бяха взети на пожар през лятото, защото Локо на процедура бе останал без бранители след раздялата с Алмейда, Масоеро и Малембана след края на предишния сезон.

Далеч по-добре от тях обаче от шанса си се възползва Мартин Паскалев. Именно неговото показване е предиздвикало притежателя Христо Крушарски още веднъж да изиска по-голямо наличие на млади българи в тима му. Босът упорства хората от щаба на Тунчев и най-много скаутът Ванчо Траянов да гледат повече мачове на дубъла и юношеските обединения и да набелязват оттова гении за представителния отбор. Заръката му се извършва и поради нея като титуляр в последния мач стартира Николай Николаев. Той обаче не се показа добре при домакинското тъждество с Черно море.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР