Ръководството на Локомотив (Пловдив) отрече, че наставникът на дубъла Господин

...
Ръководството на Локомотив (Пловдив) отрече, че наставникът на дубъла Господин
Коментари Харесай

Локомотив защити треньора на дубъла

Ръководството на Локомотив (Пловдив) отхвърли, че наставникът на дубъла Господин Мирчев да е обиждал играчи и да ги е замерял с бутилка вода по време на дуела с Димитровград (0:1).

Уважаеми локомотивци,

още веднъж станахме очевидци на непроверени трудове по медиите по " сигнал " от даден човек (в този случай играч). Визираме вчерашните изявления по адрес на Господин Мирчев от публицисти, които въобще не са посещавали мач на Локомотив II, не са потърсили различен човек за мнение, само че разгласяват " вътрешна информация ".

Искаме да благодарим на медиите, които не споделиха тази вест.

Проведе се вътрешно клубно следствие, като в идващите редове ще ви съобщим истината за събитията в събота (26.03) на стадиона в Димитровград:

По време на срещата: Господин Мирчев не е псувал свои играчи, нито ги е замерял с бутилка.

В съблекалнята (след 1:0 за Димитровград): Имало е диалози на висок звук, само че не псувни, имало е и хвърлена бутилка, само че ориентирана към земята, а не към състезател.

Преди, по време на и след срещата не е имало никакви реплики, намеци и спорове сред Христо Златински и Господин Мирчев.

Ръководството на ПФК Локомотив застава зад Господин Мирчев и няма да разреши уронважане на престижа на треньорите в детско-юношеската школа, както и на самото име на клуба. Никога не е било толерирано невъздържано и обидно държание, без значение дали то е проявено от състезател, треньор или чиновник.

Отправяме покана към всички почитатели и медии да посетят Локомотив II - Загорец в събота (02.04) от 17:00ч. на стадиона в село Оризари. Вход свободен.
 Треньор псува и замеря с бутилки с вода играчите си в дубъла на Локомотив (Пловдив)
Треньор псува и замеря с бутилки с вода играчите си в дубъла на Локомотив (Пловдив)

Дубълът на " черно-белите " заема последното място в класирането
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР