Ръководството на Ливърпул официално обяви мащабните си планове за нова

...
Ръководството на Ливърпул официално обяви мащабните си планове за нова
Коментари Харесай

Огромна новина за Ливърпул и „Анфийлд”

Ръководството на Ливърпул публично разгласи огромните си проекти за нова реорганизация на клубния стадион „ Анфийлд”. Първоначалните планове на европейския клубен първенец бяха потенциалът на оборудването да бъде повишен с към 4000 места, а за това бяха направени публични действия в Общината. Клубът даже получи позволение за градеж, което изтича през идващия месец.

Днес с публично известие, оповестено в уеб страницата на клуба, от управлението на Ливърпул уведомиха, че разрешението ще бъде оставено да изтече, защото се приготвят много по-сериозни проекти за разширението на трибуната „ Анфийлд Роуд”.

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯТА НИ ОТ "АНФИЙЛД "

В най-скоро време от клуба ще стартират да работят за издаването на всички нужни разрешителни за увеличението на потенциала на стадиона до малко над 60 000 седящи места. Това на процедура значи, че към актуалните места ще бъдат добавени още към 6000.

Преди няколко години притежателите на клуба „ Фенуей Спортс Груп” вложиха 110 млн. паунда за реконструкцията на „ Мейн Стенд”, която бе увеличена с 9000 места.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР