Ръководството на Левски съобщи на официалния си сайт, че билетите

...
Ръководството на Левски съобщи на официалния си сайт, че билетите
Коментари Харесай

"Левски" получи билетите за "Сутйеска"

Ръководството на " Левски " заяви на формалния си уебсайт, че билетите за реванша със " Сутйеска " от първия прелиминарен кръг от Лига Европа към този момент са получени. Вчера " сините " разкриха, че пропуските се бавят и няма да дойдат преди заминаването за Черна гора, само че казусът е решен.

" Уважаеми последователи, доказаните 250 билета за мача-реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа в Черна гора сред ФК " Сутйеска " и ПФК " Левски " към този момент са в София. Още един път желаеме да потвърдим, че всички, които са закупили от тях и имат съответната разписка, ще могат да вземат своя билет и да следят срещата в град Никшич.

Раздаването на билетите ще стане както бе обяснено на формалната ни страница във вчерашния ден. Очакваме само удостоверение от локалните управляващи в Черна гора по отношение на сборния пункт за последователите на " Левски " в деня на мача, 06.07.2017 година В момента, в който имаме нужната информация, тя незабавно ще бъде оповестена на уеб страницата levski.bg, както и на формалната ни фейсбук страница @levskiofficial. След 18:00 часа (централно европейско време) през днешния ден за спомагателна информация ще можете да се обръщате и на телефон: +359 888 914 071 ", гласи известието на уеб страницата на столичния отбор.

" Сините " завоюваха с 3:1 първия мач в София, а реваншът на следващия ден е от 21:30 ч. При триумф, във втория прелиминарен кръг на Лига Европа " Левски " ще срещне " Хайдук " Сплит.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР