Ръководството на Левски обяви подписването на нов договор. Става въпрос

...
Ръководството на Левски обяви подписването на нов договор. Става въпрос
Коментари Харесай

Ръководството на Левски обяви нов договор

Ръководството на Левски разгласи подписването на нов контракт. Става въпрос за партньорство с компания, обвързвана с ръководството на спортната форма при играчите.

ЕТО КАКВО НАПИСАХА " СИНИТЕ ":

" ПФК Левски " подписа контракт с компанията " Барин Спортс ". Изпълнителният шеф на клуба Константин Баждеков и изпълнителният шеф на компанията Владимир Грозданов сложиха подписи под договора, който е за период от четири години.
 Левски си хареса още един от Етър
Левски си хареса още един от Етър

" Сините " ще наблюдават изявите на Ромееш Ивей до зимата

" Барин Спортс " е учредена през 2015 година за да подкрепя спортни клубове и треньори да вземат допустимо най-информираните решения в действително време. Компанията дава услуги свързани с ръководство на спортната форма, медицински и функционални проучвания от ново потомство, персонализирани стратегии за развиване и възобновяване, както и видео разбор.

Системата " Барин Спортс ПРО 3 ", която ще бъде разполагаем на клуба, наблюдава физическото положение на играчите и осъществяването на тактическите инструкции посредством визуализация на повече от 50 индикатора напълно в действително време. Уникалните тактически принадлежности в системата дават благоприятни условия за разбор на връзките сред функционалното положение на играчите, работата, която правят и до каква степен тази работа е потребна за представянето на тима.

Понастоящем 5 тима от Първа лига и 3 академии в България употребяват услугите на " Барин Спортс ", като първият клиент на компанията е от 2017 година.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР