Ръководството на ГЕРБ трябва да излезе с позиция относно изказванията

...
Ръководството на ГЕРБ трябва да излезе с позиция относно изказванията
Коментари Харесай

Сидеров иска патриотите да са заедно и на евроизборите

Ръководството на ГЕРБ би трябвало да излезе с позиция по отношение на изявленията на Делян Добрев, че депутатите от АТАКА можело да бъдат сменени с тези на ВОЛЯ. Потвърждават ли неговите думи или Добрев се изрича независимо. Ако е по този начин, то тогава да напусне парламент, няма право да се изрича върху нещо, което е подписано като съдружно съглашение. Този младеж размества партии, това не е правилно, не е добре и управлението на ГЕРБ, дублирам, би трябвало да вземе отношение. Това разяснява ръководителят на парламентарната група на Обединени патриоти и водач на АТАКА Волен Сидеров в утринния блок на Народоосвободителна въстаническа армия ТВ.

По думите му Делян Добрев е най-уникалният случай в българския парламентаризъм. Депутат в оставка. Той си подаде оставката, Конституционният съд сподели ясно, че тази оставка би трябвало да бъде призната, след което се вкопчи в Народното събрание и в този момент стои там като противозаконен народен представител. Сидеров посочи в студиото, че още са нямали диалози с управлението на ГЕРБ по тематиката и се чака през днешния ден или на следващия ден да бъдат извършени. " Може да показва персонално отношение, тъй като преди години, когато беше министър на енергетиката, ние от АТАКА сме правили митинги пред КЕВР, органът, който разрешава повдигането на тока”, подсети Сидеров. Въобще не ме интересува какво счита Делян Добрев. Той за мен не е фактор, безапелационен бе Сидеров.

Той означи един значим миг, касаещ Истанбулската спогодба. " Аз заех безапелационна позиция срещу конвенцията. Тогава започнаха да стартират Марешки, който излизаше по медиите и обясняваше по какъв начин ще я одобри, т.е. управлението на ПГ на ГЕРБ беше подготвило гласуването даже без нашите гласове тази спогодба да мине. Слава Богу, че въпреки всичко водачът на партията осъзна, че това не е добре за тях и я оттеглиха”, сподели Сидеров и добави, че е имало някакви игрички, само че на тези въпроси би трябвало да дава отговор Цветанов.

На въпрос на водещата за какво Сидеров в последно време излезе от спокойния звук към Симеонов, Каракачанов, той разяснява: " Това е дружеска рецензия, аз съм задължен като най-опитен от тях политик, тъй като НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация дружно нямат 1/3 от моя парламентарен опит. Ако щете патил и препатил в политиката освен имам правото, само че съм задължен да им показвам накъде да гледат, тъй като когато си в изпълнителната власт, си в една въртележка и има заплаха да се разфокусираш. За следващ път той акцентира, че те би трябвало да се насочат към значимите неща – приходи, стандарт на живот, пенсии, сигурност на хората. Затова са влезнали в политиката.

В предаването Сидеров бе безапелационен, че на идващите избори обединението Обединени патриоти би трябвало да се яви дружно. " От трите партии в Оперативна програма, АТАКА е единствената, която няколко пъти поред е влизала независимо в Народното събрание. Смятам, че мога отново да го направя, в случай че ние се разтурим като коалиция. Но не би трябвало да се цепим. Евроизборите са доста сложни. Българите не обичат да гласоподават на тях. Затова патриотите би трябвало да сме обединени, с цел да реализираме положителни резултати” приключи Сидеров.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР