Ръководството на филмовите производители възнамерява да промени изцяло използването на

...
Ръководството на филмовите производители възнамерява да промени изцяло използването на
Коментари Харесай

Секс сцените не са това, което бяха: Холивуд налага нови правила

Ръководството на филмовите производители има намерение да промени напълно потреблението на секс подиуми във филмите след пандемията от ковид. Планът е те да бъдат симулирани с CGI технология - компютърно генерирани изображения.

Филмовата промишленост се готви да възобнови работа, откакто бе спряна през март поради изключителното състояние.

Според „ Сън “ документът от 22 страници на Търговската асоциация на филмовите редактори излиза с няколко оферти - „ сцените на непосредствен контакт “ да бъдат ''пренаписани, отстранени или преправени със CGI технология''.

 оскари Getty

На актьорите и актрисите ще бъдат изнасяни публично уроци по верни техники за миене на ръцете. Има и предложение кастингите да се организират зад плексиглас. Всички, които са на терен за фотоси, ще бъдат тествани всеки ден, а „ медицински чиновници за съблюдаване на разпоредбите за ограниченията против ковид “ могат да участват на всички кино събития. Целият личен състав, който работи зад камера, би трябвало да носи маски и шлемове, а в света на малкия екран публиката онлайн към момента не би трябвало да бъде връщана за излъчвания.

Това са единствено част от условията, които следва да бъдат прегледани и най-вероятно ще бъдат признати от управлението на филмовата промишленост.

 Том Круз Getty/Guliver

Наскоро стана ясно, че Том Круз и неговите сътрудници от „ Мисия невъзможна 7 “ ще продължат фотосите на изоставено място в Оксфордшир, Югоизточна Англия, в опит да бъдат надалеч от опасността от вируса.

Според източници „ фотосите на кино лентата към този момент доста се забавиха и няма симптом, че нещата скоро ще се върнат към естественото, тъй че това е метод да се опитат да възстановят нещата и да се движат още веднъж бързо и безвредно. Също по този начин е мъчно да се сдобиете с хотелски стаи сега, защото множеството от тях са затворени в обозримо бъдеще, тъй че това е метод да не се забавят нещата за още по-дълго. Това ще значи, че някои от най-големите звезди в света ще живеят в изящен къмпинг дружно с останалата част от екипа. "

Първият асистент режисьор на кино лентата Томи Гормли се надява фотосите да продължат от септември. Той сподели:

„ Надяваме се да стартираме да снимаме още веднъж през септември. Бяхме на дни от фотосите във Венеция - бяхме тъкмо в епицентъра, когато всичко стартира - тъй че трябваше да се затворим във Венеция за четири или пет дни. "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР