Ръководството на Еспаньол оспори резултата от дербито срещу Барселона (1:1)

...
Ръководството на Еспаньол оспори резултата от дербито срещу Барселона (1:1)
Коментари Харесай

Еспаньол оспорва мача с Барселона

Ръководството на Еспаньол оспори резултата от дербито против Барселона (1:1) пред Испанската футболна федерация, потвърждавайки, че нападателят Роберт Левандовски не дава отговор на условията заради наказване. Полският нападател се появи в игра, откакто беше изпъден в предходния мач на каталунците в Ла Лига.

Съдът в Мадрид в петък постанови, че Левандовски има право да играе, а в този момент се чака административният състезателен съд на Испания вземе дефинитивно решение по жалбата, която Барселона подаде против лишаването му от права за три мача за два жълти картона в мача с Осасуна на 8 ноември.

От Еспаньол считат, че са ощетени от непредвиденото решение на мадридския съд за краткотрайно унищожаване на глобата. Левандовски взе участие в попадението на Маркос Алонсо за Барселона в седмата минута на " Камп Ноу ". Голът оказа помощ на състава воден от Шави да остане непобеден против Еспаньол от 2009 година

„ Еспаньол ще употребява всички запаси, с които разполага, с цел да отбрани своите ползи и тези на нашите почитатели, съзнавайки, че тази очевидна неправда излага на риск същността на нашето съревнование и че тази неправда се основава на преждевременно решение, което е с явни правни пропуски “, се споделя в изказването на Еспаньол.

Клубът обясни, че е известена и съдийската бригада преди мача в събота, че Левандовски не дава отговор на условията.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР