Ръководството на „Ботев“ (Враца) излезе с позиция след третата загуба

...
Ръководството на „Ботев“ (Враца) излезе с позиция след третата загуба
Коментари Харесай

Управата на Ботев/Враца/ скочи на БФС, иска промяна в правилника

Ръководството на „ Ботев “ (Враца) излезе с позиция след третата загуба в елита от „ Левски “ в Монтана. Публикуваме без редакторска интервенция мнението на футболния отбор за семействата на непознат стадион и задачите пред тима.
„ Вчера футболът във Враца загуби. Не толкоз футболистите от „ Левски “ на терена, колкото феновете на футбола в града, които не можаха да гледат онлайн срещата.
Мачът с „ Левски “ в Монтана се изигра без да се наложи да се пали осветлението. Няма нито една рационална причина това да не се беше случило и на стадион „ Христо Ботев “ във Враца. Ако има точка, член или алинея, които го не разрешават – променете ги. Защото са алогични! Защото са глупави! Защото пречат на публиката!
На стадиона имаше към 1500 души от Враца и към 1000 левскари. Общо 2500 фенове – във Враца щяха да са 4 пъти повече. Освен това заради нарасналите разноски се наложи да вдигнем и цените на билетите в деня на мача. Ако срещата бе във Враца всички билети на касите щяха да са по 5 лева
Анализът демонстрира, че всички щяха да са по-щастливи в случай че мачът бе във Враца. 1500 души нямаше да изгубят час и половина в път и пари за гориво. Поне 7500 души повече щяха да гледат български футбол онлайн. Хората решили в последния миг да дойдат на мач щяха да изхарчат 10 лева по-малко за билет.
Футболът е повече страст, в сравнение с числа. Най-великата страст през вчерашния ден бе, че 1500 врачани (голяма част от тях с огромно неудоволствие) пътуваха до стадион „ Огоста “, с цел да поддържат своя тим. Малко са клубовете в България, които могат да разчитат на такава отдадена аудитория. Това е привилегия. Да си от „ Ботев “ Враца е привилегия!
Но привилегиите задължават. А задължението в тази ситуация е единствено едно – победи! Сигурни сме, че ще пристигна време и за тях. А тази сигурност се базира на футболни причини – макар трите провали играем добре. Все още не сме имали действително домакинство. Все още огромна част от новите ни попълнения не са влезнали в игра.
След мача медиите започнаха да задават въпроса, дали имаме вяра, че ще се спасим от изпадане. Истината е, че пред „ Ботев “ Враца има доста по-високи цели от битката за оцеляване. Трябва ни още малко време и всички, ще се убедят!
Всъщност няма нищо неприятно в това, да ни броят за новобранци "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР