Ръководството на Ботев Пловдив възнегодува от решението на Спортно-техническата комисия

...
Ръководството на Ботев Пловдив възнегодува от решението на Спортно-техническата комисия
Коментари Харесай

Ботев Пд изрази недоволство от програмата на Първа лига

Ръководството на Ботев Пловдив възнегодува от решението на Спортно-техническата комисия към БФС четири от идващите пет мача на отбора в Първа лига да се играят в петък. Пловдивчани оповестиха, че са изпратили писмо до футболната централа.

Те разгласиха позицията си на формалния си уебсайт:

Днес ФК " Ботев " изпрати публично писмо към БФС по отношение на оповестената през вчерашния ден стратегия на идните мачове от шампионата.

За следващ път домакинските срещи на клуба се дефинират за петъчен ден, което има ред отрицателни последствия за ФК " Ботев " - понижаване на посещаемостта, спад на зрителския рейтинг и, надлежно, на спонсорските приходи и средствата от продажби.

Отчитайки неналичието на каквито и да било транспарантни правила и процедури в съставянето на графика в БФС, откровено се надяваме,че лимитът на домакинските срещи в петъчни дни е привършен и идващите мачове ще се организират в комфортно за почитателите на клуба време.

В тази връзка, бихме желали ясно да заявим своята позиция: без значение от външните условия, ФК " Ботев " постоянно слага преди всичко грижата за своите почитатели, които са същински дванадесети състезател на мачовете в Коматево и поддържат тима, без значение от външните условия и резултати.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Fаcebook:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР