Ръководството на Ботев (Пловдив) проявява сериозен интерес към изявен футболист

...
Ръководството на Ботев (Пловдив) проявява сериозен интерес към изявен футболист
Коментари Харесай

Ботев поиска звезда на Черно море, предложи му 3 пъти по-висока заплата

Ръководството на Ботев (Пловдив) демонстрира сериозен интерес към изявен футболист от родната Първа лига. Става въпрос за нападателя на Черно море Евгений Сердюк.

Украинецът е направил чудесно усещане на притежателя на " канарите "  Антон Зингаревич и хора от неговия екип по време на гостуването на " моряците " в Коматево преди две седмици, когато победиха с 2:0.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че във въпросния мач Евгений Сердюк откри резултата след бърза офанзива по левия фланг и хубав диагонален изстрел.

Веднага след дуела от щаба на Ботев са се свързали с доближени на Сердюк, с цел да му предложат оферта, твърди " Мач Телеграф ". Информацията на вестника е, че от Ботев са предложили на нападателя тройно по-висока заплата от тази, която той получава в Черно море. Сердюк има контракт с Черно море до края на сезона.

Роденият през 1998 година нападателен футболист има престой в три португалски тима, откъдето е и връзката с околните на треньора Илиан Илиев мениджъри, установи Plovdiv24.bg. Сердюк е бил част от отборите на Каса Пиа, Боавища и Фатима, а в юношеските си години е играл за киевските футболни школи ФК " Промяна " и ФК " Монолит ". Статистиката демонстрира, че той има два мача за младежкия народен тим на Украйна U21.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР