Ръководството на Ботев е поискало отлагане на утрешния мач срещу

...
Ръководството на Ботев е поискало отлагане на утрешния мач срещу
Коментари Харесай

Ботев иска отлагане на мача във Враца, БФС мълчи

Ръководството на Ботев е поискало отсрочване на утрешния мач против съименника си от Враца, само че от са отказали на двете изпратени молби. Новината заяви изпълнителният шеф на канарчетата Даниел Сереидо като изрази неразбиране за какво играчи на домакините, които са оповестени като инфектирани с Коронавирус 19, са упражнявали преди да изтече карантината им.
" На първата ни молба получихме къс имейл от БФС, в който ми дават отговор с отговор от страна на Ботев (Враца). От клуба пробваха да отрекат това, което са разгласили в личните си профили в обществените мрежи. Какво друго биха създали? Това е явно защитна позиция от страна на Ботев (Враца). БФС единствено ни препрати този имейл, без да подхваща никакви други стъпки, което ме изненадва. След това изпратихме ново писмо до БФС, в което още веднъж помолихме за следствие на случая, което визира и двете страни, както и публичното здраве. В това писмо още веднъж поискахме отсрочване на мача, до момента в който не бъде извършено следствие.

И следствие не значи да попиташ другия тим дали имат заболели, или нямат. Означава да вложиш всичките си сили, с цел да разясниш обстановката по самостоятелен метод. Към момента и 24 часа преди мача не сме получили отговор на писмото. Не разбирам по какъв начин е допустимо това в професионално състезание и в тази обстановка с пандемията. Според мен на сходна обстановката би трябвало да се обърне съществено внимание. Въпреки това не сме получили отговор. Поне се надявам да не получим отговор на писмото ни под формата на изпратен арбитър за доста значимия ни мач със Славия след няколко седмици ", съобщи Сереидо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР