Ръководството на Байерн Мюнхен взе решение да удължи договора на

...
Ръководството на Байерн Мюнхен взе решение да удължи договора на
Коментари Харесай

Салихамиджич още четири години в Байерн

Ръководството на Байерн Мюнхен взе решение да удължи контракта на спортния шеф на клуба Хасан Салихамиджич до 2026 година, оповестиха първенците на Германия.

Настоящият договор на някогашния национал на Босна и Херцеговина изтичаше през 2023 година.

Салихамиджич беше назначен на тази позиция през 2017 година и до неотдавна постоянно бе подложен на критика за пасивната си политика на трансферния пазар. Това лято обаче 45-годишният функционер получи куп похвали за привличането в отбора на сенегалеца Садио Мане и нидерландеца Матайс де Лихт. 

" През петте си години в ръководството на Байерн Хасан Салихамиджич свърши отлична работа ", съобщи клубният президент Херберт Хайнер.

" Той дава всичко за Байерн по 24 часа дневно. Салихамиджич има ДНК-то на ФК Байерн. Щастливи сме, че той построява тим, който да радва почитателите ни с атрактивен и печеливш футбол ", добави Хайнер след единомислещото решение на директорския ръб.

" Обичам Байерн, а Мюнхен е моят дом. Моята цел и тази на сътрудниците ми в борда е да предоставяме на почитателите тим, който е в положение да се бори за трофеите както в Германия, по този начин и на интернационалната сцена всеки сезон. Ще продължа да давам всичко за постигането на тази цел. Засега сме на прав път ", сподели самият Салихамиджич.
















































--> -->     Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР