Ръководството на Байерн (Мюнхен) се раздели с Карло Анчелоти, след

...
Ръководството на Байерн (Мюнхен) се раздели с Карло Анчелоти, след
Коментари Харесай

Байерн почна преговори със заместника на Анчелоти

Ръководството на Байерн (Мюнхен) се раздели с Карло Анчелоти, откакто немският исполин бе победен с 0:3 от Пари Сен Жермен във втори кръг на груповата фаза в Шампионска лига. Временен негов заместител е Вили Саньол, само че за всички е ясно, че ще бъде търсена непрекъсната опция на италианския експерт.

Sky: Thomas Tuchel will be the new coach of #FCBayern. pic.twitter.com/GJXmshLXv1
— Bayern mania (@Bayern_mania) September 29, 2017
Според “Билд” и немската редакция на “Sky Sports” шефовете в Байерн освен са подготвени с избора на нов треньор, само че и към този момент са почнали договаряния с него - това е някогашният ментор на Борусия (Дортмунд) Томас Тухел, който е незает след края на предишния сезон. От “Скай” даже прецизират, че всичките им източници в баварския клуб посочват, че Тухел ще бъде идващият треньор.

Sportsbild - Thomas Tuchel having talks with Bayern
— DaveOCKOP (@DaveOCKOP) September 29, 2017
Веднага след новината за уволнението на Анчелоти в медиите в Германия се спрягаха имената на Тухел и 30-годишния ментор на Хофенхайм Юлиан Нагелсман, който направи възторг в Бундеслигата през предходната акция и класира отбора си на четвърто място. Очевидно обаче по-опитният Тухел (44-годишен) е пожеланият избор от управлението на баварците. Шампионска Лига 2 кръг, сряда 27 септември  Пари Сен Жермен 3:0краен резулат  Байерн (Мюнхен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР