Ръководството на Арда (Кърджали) търси нов централен защитник, който да

...
Ръководството на Арда (Кърджали) търси нов централен защитник, който да
Коментари Харесай

Арда търси централен защитник

Ръководството на Арда (Кърджали) търси нов централен бранител, който да укрепи конкуренцията в тази зона на терена. От Кърджали разкриха, че най-вероятно ще ровят из интернационалния пазар в търсене на стопер, написа „ Мач Телеграф “.

Основната причина взимането на нов защитник да се трансформира в приоритет за зимния трансферен прозорец е травмата на Петко Ганев. Той пристигна в отбора при започване на сезона и незабавно стана главен дирек в отбраната на Арда. Отсъствието му ще сътвори стабилен дискомфорт на старши треньора Николай Киров, който обича да залага на скица с трима в защита. Очаква се кърджалийци да огледат пазарите във Франция и Португалия, които постоянно оферират свободни сътрудници от висока класа за родната efbet Лига.

Настоящият бранител на Ботев (Пловдив) Виктор Генев също е вид за Белия. Арда обаче ще се опита да го вземе, в случай че се провали в опитите си да притегли чужденец. Двамата към този момент работиха дружно по време на престоя си в Ботев Пд.

Арда няма да завърши селекцията си през зимата само с взимане на нов централен бранител. Клубът търси попълнения за още няколко позиции, само че се нуждае най-вече от защитник.
efbet Лига 13 кръг, събота 21 ноември  Арда (Кърджали) 18:00  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР