Ръководството на Арда изрази благодарността си към футболистите за раздаването

...
Ръководството на Арда изрази благодарността си към футболистите за раздаването
Коментари Харесай

От Арда благодариха на футболистите и феновете

Ръководството на Арда изрази благодарността си към футболистите за раздаването им в мача с ЦСКА, както и към почитателите за поддръжката им по време на мача в Кърджали. Ето и какво написа в декларацията на уеб страницата на клуба:

"Един ден след края на 1/8-финалната среща от шампионата за Купата на България сред Арда и ЦСКА-София, която се игра на "АРЕНА АРДА ", управлението на клуба в лицето на президента Петър Пешев изрече голяма признателност към футболистите, които се раздадоха и тотално превъзхождаха тима на ЦСКА-София през целия мач. Играчите на Стамен Белчев демонстрираха, че гордо носят синята фланелка. "

"Поздравления и за неповторимата аудитория, която пристигна на стадиона, и макар студеното време поддържаше своя тим. След два дни следва още веднъж конфликт с ЦСКА-София, този път от efbet ЛИГА. Двубоят ще се играе на ст. "Локомотив " в Пловдив. "

"Призоваваме почитателите на АРДА да не се подават на провокации, а да поддържат футболистите на Арда. Срещата от 19-ти кръг на efbet ЛИГА сред Арда и ЦСКА-София е на 8 декември от 14:15 ч. ", написа в позицията на Арда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР