Ръководството на Академик Бултекс 99 изрази пълната си подкрепа към

...
Ръководството на Академик Бултекс 99 изрази пълната си подкрепа към
Коментари Харесай

Асен Николов остава треньор на Академик Бултекс

Ръководството на Академик Бултекс 99 изрази цялостната си поддръжка към Асен Николов. Старши треньорът подаде оставка след загубата от Блокотехна нощес в Балканската лига, само че тя бе изрично отхвърлена. " Смятам, че е обикновено след отрицателната серия от пет следващи загуби в НБЛ и Балканската лига да поема своята отговорност ", сподели Асен Николов. Клубният президент Васил Врачев обаче съобщи, че наставникът ще продължи да води тима и няма място за драми и нещастия.

" Дори да не спечелим нито една победа до края на сезона, Асен Николов е непреклонен на поста си и ние твърдо заставаме зад него ", сподели Врачев.

" Този човек е с голям принос Пловдив още веднъж да има първокласен мъжки баскетбол. А и не е станало нищо трагично - загубихме от двата най-хубави тима в НБЛ и от двата най-хубави тима в Балканската лига. Никой не е поставял цели за медали в двете съревнования. Вярно е, че при започване на сезона направихме 6 следващи победи, които подвигнаха упованията на всички, само че това са действителностите и ние би трябвало да ги приемем и да не вкарваме в допълнение напрежение в отбора. За промяна на Николов и дума не може да става ", безапелационен бе Васил Врачев.

Тази заран той организира среща и с играчите от тима, на която ги уведоми за подадената и неприета оставка на Асен Николов. " Разполагаме с отличен тим, разчитаме на вас, има победи, има и загуби, никога не трябва да вършим нещастия ", сподели им Врачев. От името на всички баскетболисти Мартин Дурчев и Станислав Ваклинов също засвидетелстваха цялостната си поддръжка към Асен Николов. " Искаме да ви уверим, че в съблекалнята всичко е наред, единни и задружни сме и би трябвало да бъдем такива, с цел да излезем дружно от тази обстановка. Твърдо заставаме зад нашия треньор ", съобщи Дурчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР