Ръководство, директори, нови треньори, футболисти - всички в Лудогорец не

...
Ръководство, директори, нови треньори, футболисти - всички в Лудогорец не
Коментари Харесай

Лудогорец отпада, футболна България се радва...

Ръководство, шефове, нови треньори, футболисти - всички в Лудогорец не стопират да повтарят, че клубът надгражда . В някои връзки в действителност е по този начин. Но не се вижда надграждане в представянето на тима на терена . Тимът от Разград не играе футбола, който свикнахме да гледаме от него. Връх на безидейността и хаоса беше този злощастен мач-реванш от предварителните кръгове на Шампионска лига против преименувания Видеотон. Лудогорец отстъпи с 0:1, останал в понижен състав поради червен картон на Мисиджан. И е навън от шампионата още преди баража. А хората в клуба потриваха ръце за ново присъединяване в групите. Може, само че в групите на Лига Европа...

 Снимка 371440
Източник:

Прави усещане еуфорията, в която изпадна огромна част от футболна България след фиаското на " орлите " . Социалната мрежа " Facebook " от дълго време се е трансформирала в гилотина, която пада безмилостно върху главата на провалилия се с гръм и тропот състезател или тим. Особено у нас. Да, обичаме да ненавиждаме, да се подиграваме , да остроумничим по адрес на падналия. Но в тази ситуация не става въпрос за елементарна ненавист . А рецензиите не идват единствено от почитатели на Левски и ЦСКА. Идват от експерти, някогашни футболисти, публицисти.

Защо е тази наслада след отпадането? ТОПСПОРТ разгласява анкета. Към момента повече от 60% са дали отговор, че са удовлетворени от случилото се с Лудогорец против МОЛ Види, тъй като българското съдийство оказва помощ на " зелените " да натрупат трофеи у нас, а хората в клуба са се взели прекомерно насериозно. Vox pópuli vox Déi!

 Снимка 371436
Източник:

В Първа лига се нагледахме на съдийски неточности в интерес на разградчани. Не че ги няма за ЦСКА и Левски, само че " орлите " водят в това отношение. То не бяха зачетени голове след очевидни засади, дузпи, фаулове, спестени картони... И в двата кръга от новия сезон имаше неточност от страна на реферите в интерес на Лудогорец. В мача с Берое Ивайло Стоянов не отсъди дузпа против разградчани при резултат 0:0 в края на първото полувреме. Така, както се случи и против Етър в първи кръг, когато единствено Никола Попов не видя, че Шверчок играе с ръка в пеналта минути преди края на дуела. Е, нощес палачинката се обърна. В Европа се свири по различен метод.

Съдийските аванти у нас, изявленията, това по какъв начин се държат управниците и футболистите на Лудогорец, втълпяването, че надали друг тим е национална идея... Неспирните трудове по какъв начин всичко, което се прави в клуба е неповторимо, необикновено, неповторимо. Дразнещо е. Футбол в България имаше и преди Лудогорец в Първа лига. Успехи н Европа - също. Лудогорец не е емблемата, огромната марка на футбола ни. Такива са ЦСКА и Левски. Дори и без трофей години наред.

 Снимка 371441
Източник:

Да им се чуди човек на управниците в Лудогорец. Сякаш сами търсят неуспеха в Шампионска лига. Защо им трябваше да сменят Димитър Димитров с Пауло Аутуори преди началото на сезона? Легенда бил, визитка имал. Бразилските експерти не виреят особоно доста в Европа. Вижте какво е направил самият Аутуори отпред на Бенфика. Факт е, че от началото на акцията Лудогорец куца. Снощи куцането мина в рухване от високо по задни елементи. Да забележим ще има ли бързо изправяне или легендата Пауло Аутуори ще последва ориста на Бруно Рибейро. А Георги Дерменджиев за следващ път ще вади кестените от огъня.

Не е хубаво да има чак такава всеобща наслада, тъй като български тим е изнемощял от Шампионска лига. Но хората в Лудогорец да се замислят за какво стана по този начин. Пак ще повторя - не е единствено безпочвена ненавист към мощния, към хегемона. Има и нещо друго. Защото хората се радваха на Лудогорец първоначално. Сега се радват на тима със звучно име МОЛ Види. Който провокира Видовден за българския първенец.

 МОЛ Види победи Лудогорец с 1:0 и го отстрани от Шампионската лига
Хаотичен и безпринципен Лудогорец завърши в Шампионската лига на митичния " Панчо Арена "!

Мисиджан с два жълти картона за едно полувреме, тимът продължава в Лига Европа

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР