Ръководствата на ГЕРБ и Продължаваме промяната се срещат днес от

...
Ръководствата на ГЕРБ и Продължаваме промяната се срещат днес от
Коментари Харесай

ГЕРБ и „Продължаваме Промяната” сядат на масата за преговори

Ръководствата на ГЕРБ и " Продължаваме промяната " се срещат през днешния ден от 10 часа в Народното събрание. Разговорът е по покана на първата политическа мощ в 48-ия парламент.
Прочетете още
Срещата в зала " Запад "   е експертна. Това разгласи в събота ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, уточнявайки, че по тази причина с изключение на нея ще вземат участие Деница Сачева, Делян Добрев и Кирил Ананиев, някогашни министри надлежно по обществена политика, енергетика и финанси.

Срещата ще е открита за медии от самото начало. Такова беше изискването на " Продължаваме промяната ". Те ще бъдат показани от съпредседателите на групировката Кирил Петков и Асен Василев. Ще взе участие и ръководителят на парламентарната им група Андрей Гюров, който през вчерашния ден пред БНР увери, че диалогът не е за поддръжка на държавно управление с мандат на ГЕРБ.

През уикенда водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че няма да се включва в диалозите, с цел да не ги - изтъквам - възпали. Като най-спорен той дефинира въпроса за недостига в държавния бюджет. Разчита на основната роля на президента Румен Радев, с цел да може въпреки всичко да се сформира кабинет.

От ГЕРБ увериха, че предстоят диалози и с останалите парламентарно показани партии.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР