Ръководствата на ГЕРБ и на Продължаваме промяната - Демократична България

...
Ръководствата на ГЕРБ и на Продължаваме промяната - Демократична България
Коментари Харесай

Тайна остана какво да си говорили ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ на двучасовата среща

Ръководствата на ГЕРБ и на " Продължаваме промяната - Демократична България " организираха близо 2-часова среща в Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус "

В кабинета на ръководителя на Народно събрание се събраха Мария Габриел, Бойко Борисов, Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев, Владислав Панев, Атанас Атанасов и акад. Николай Денков. Разговорите продължиха два часа, само че не стана ясно защо са си говорили.

След края ѝ участниците в срещата отхвърлиха всевъзможен коментар пред медиите. Кандидат-премиерът Мария Габриел напусна постройката на Народното събрание, а депутатите се върнаха в пленарна зала, където следва да се гледат седем законопроекта за промени в Наказателния кодекс.  

Припомняме, по-рано Мария Габриел разкри целите на експертния кабинет, който ще предложи. Това са бюджетът, върховенството на закона, правосъдната промяна, Планът за възобновяване и вложения за България и българските райони.

" Структурата на Министерски съвет остава същата. Имената ще споделя в понеделник, само че към този момент е явен профилът, към който се обединихме – специалисти, владеещи материята и работещи за бързи резултати, които хората да усетят по целите, които споделих ", сподели някогашният български еврокомисар.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР