Ръководните органи на Френската футболна федерация решиха късно снощи да

...
Ръководните органи на Френската футболна федерация решиха късно снощи да
Коментари Харесай

Решават бъдещето и на Лига 1 до часове

Ръководните органи на Френската футболна федерация взеха решение късно нощес да спрат до второ разпореждане провеждането на футболни мачове на всички равнища в страната поради ковид.

Още този уикенд няма да има срещи от аматьорските дивизии и женските шампионати. Забраната включва също детските шампионати, тренировките във футболните академии и всички любителски надпревари. Днес следва съвещание на Професионалната футболна лига, под чиято шапка са Лига 1 и Лига 2. Очаква се те също да бъдат прекратени.

Не е дребна вероятността да бъдат анулирани и идните две контроли на националния тим. "Петлите " би трябвало да посрещнат на "Стад дьо Франс " Украйна на 27 март и Финландия на 31-и.

Серия "А ", Ла Лига и Ередивизи към този момент не се организират, а дуелите от идния кръг на Бундеслигата ще се играят без аудитория.

Днес евентуално и Висшата лига на Англия ще последва образеца на италианските, испански и нидерландските си сътрудници, откакто късно нощес стана ясно, че мениджърът на Арсенал е с позитивен тест , а Премиър лийг привиква тази заран изключителна среща по този мотив .
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР