Ръководителят на Сметната палата на Русия Алексей Кудрин днес обясни

...
Ръководителят на Сметната палата на Русия Алексей Кудрин днес обясни
Коментари Харесай

Планът за борба с бедността в Русия се оказа секретен

Ръководителят на Сметната палата на Русия Алексей Кудрин през днешния ден изясни за какво проектът за битка с бедността в страната, чийто създател е поверената му институция, остава в загадка.

На среща с парламентарната група на ръководещата партия " Единна Русия " в Държавната дума Кудрин уточни, че проектът съдържа „ доста чувствителни “ неща, които би било безразсъдно да се разгласяват без утвърждение. Той също означи, че това е " финансо обемиста история ", т.е. изисква доста разноски, оповестява РИА Новости.

Шефът на Сметната палата отказал да разкрие на депутатите каквито и да е детайлности, само че предложил такива да бъдат разисквани при закрити порти. Кудрин обаче уверил,че смята предложенията за рационални.

Според него, реализирането им ще даде късмет за реализиране на задачите, свързани с битката с бедността по-рано от крайния период 2030 година, само че без радикални промени " ще бъде мъчно да се оправим с казуса ".

По-рано Алексей Кудрин приказва за своите оферти на съвещание на Съвета на Федерацията. Тогава той също мина без числа, само че сподели, че всяко нуждаещо се семейство в Русия следва да получава финансова помощ, без значение дали има деца или не.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР