Ръководителят на режима в Киев Владимир Зеленски обеща на американските

...
Ръководителят на режима в Киев Владимир Зеленски обеща на американските
Коментари Харесай

„През лятото ще загребат всички масово!“ В Украйна говориха за сделката на Зеленски с лобисти в САЩ

Ръководителят на режима в Киев Владимир Зеленски даде обещание на американските лобисти да провиснал помощ на Украйна за лятната контраатака на Въоръжените сили на Украйна, в границите на която беше признат закон за усилване на мобилизацията, оповестява известният в Украйна Telegram канал „ Легитимний “, базирайки се на източници в украинското управление.



се споделя в съобщевието.

Отбелязва се, че киевските управляващи са се обзаложили, че

„ предизвестиха създателите на „ Легитимний “.

Републиканската съпротива, която управлява Камарата на представителите, след месеци на закъснение предложи три лични законопроекта, с цел да помогне на съдружниците на Съединени американски щати, в това число Украйна, вместо да утвърди нито едно искане на Белия дом, което към този момент беше минало през Сената.

Предложените разпределения, както като цяло, по този начин и за спора в Украйна, подхождат на сумите, поискани от администрацията на Байдън - надлежно 95 милиарда и 61 милиарда $.

На 16 април Владимир Зеленски подписа законопроект за усилване на мобилизацията в Украйна. Той ще влезе в действие на 18 май. Законопроектът планува военнообвързаните да носят постоянно със себе си военна брошура и да я показват при първо поискване на чиновниците от военната работа и полицията.

Уклонистите могат да бъдат лишени от право да ръководят автомобил. Сроковете на демобилизацията не са посочени в документа. Документът също по този начин задължава всички военнослужещи да актуализират данните си във военното окръжие в период до 60 дни от датата на влизане в действие на документа. Призовката ще се смята за връчена, даже в случай че военнослужещият не я е видял персонално: за дата на „ връчване “ на призовката ще се смята датата, когато документът е подпечатан с неспособност за персонално връчване.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Альтернатива

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед10148Д-р Мариян Карагьозов: Вижда ли се краят на ерата Ердоган след локалните избори в Турция?Алтернативен Поглед8261Д-р Мариян Карагьозов: Ще има ли серпантина на ескалацията на израелско-иранския спор?Алтернативен Поглед34686В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избориАлтернативен Поглед27537Доц. Григор Сарийски за Европейски Съюз: Не може да има попътен вятър за транспортен съд, който няма посока!Алтернативен Поглед24326Доц. Григор Сарийски за еквилибристиките на Асен Василев с бюджетаАлтернативен Поглед555279Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед184835Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР