Ръководителят на канцеларията на президента на Украйна Андрий Ермак каза

...
Ръководителят на канцеларията на президента на Украйна Андрий Ермак каза
Коментари Харесай

Ермак: Украйна не се страхува от президентството на Тръмп

Ръководителят на канцеларията на президента на Украйна Андрий Ермак сподели по време на конференция по случай втората годишнина от пълномащабното съветско навлизане, че Украйна не се опасява от новото президентство на някогашния американски водач Доналд Тръмп, написа " Би Би Си ".

Тръмп е най-вероятният претендент на републиканците на президентските избори в Съединени американски щати този ноември. Поддръжниците на Тръмп в Конгреса на.

Тръмп също по този начин сподели, че в случай че стане президент още веднъж, ще . Според него за това той ще се срещне както с украинския президент Владимир Зеленски, по този начин и с съветския водач Владимир Путин: " И двамата имат мощни и слаби страни и в границите на 24 часа войната ще бъде уредена, ще свърши . " Зеленски, разяснявайки думите му, ги назова " доста рискови ", защото Тръмп не е предложил никакъв следвоенен сюжет.

В неделя Ермак сподели, че позицията на Тръмп може да се е трансформирала.

" Президентът Зеленски имаше една среща, персонална среща, с Тръмп. Сега, мисля, той има нов екип, тъй че няма смисъл да приказваме какво се е случило през тези години ", сподели Ермак.

" Не би трябвало да сравнявате реториката по време на предизборни акции и действителните дейности ", разяснява Ермак думите на Тръмп. — Ние сме в непрекъснат контакт със Съединените щати и имаме отлични връзки с американския народ . Имаме мощна двупартийна поддръжка и непрестанно работим върху това. "
 Украйна чака 11,8 милиарда $ икономическа помощ от Съединени американски щати през 2024 година
Украйна чака 11,8 милиарда $ икономическа помощ от Съединени американски щати през 2024 година

Това сподели Денис Шмихал сподели по време на телевизионна конференция в Киев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР