Ръководителят на българските социалисти в Европейския парламент Петър Витанов, внук

...
Ръководителят на българските социалисти в Европейския парламент Петър Витанов, внук
Коментари Харесай

Петър Витанов: Забравихте ли кой запълни окопите на Лечков?

Ръководителят на българските социалисти в Европейския парламент Петър Витанов, внук на най-дългогодишния кмет на Сливен Петър Марков, с апел към съгражданите си за балотажа
Забравихте ли какъв беше градът ни след Лечков? Сливен – разкопаният град, по този начин беше прочут в цяла България. Един европейски план бе изцяло изопачен и спрян от Европейската комисия. Срам ме беше да изяснявам за какво и по какъв начин.

 

Забравихте ли какъв стана Сливен след Кольо Милев? Нямаше и помен от рововете към Ларгото, а самото Ларго беше напълно актуализирано.

Забравихте ли, че сметките на общината бяха блокирани от мутренските компании, с които беше заробена и никой не вярваше, че в миналото може да се излезе от дупката.

Стефан Радев стъпи на равна и постоянна почва в общината, откакто не някой различен, а Кольо Милев запуши всички пробойни и извади Сливен от будната кома, в която я наследи.

Ако в действителност сте не запомнили, изберете тези, които постоянно сядат на подготвена трапеза и харчат подготвени пари. Но в случай че помните, изберете тези, които не се опасяват да решат който и да е било проблем, единствено и само в интерес на жителите.

Призовавам хората от родния ми Сливен да не се плашат от сякаш огромната преднина на Стефан Радев – тя е преодолима. Излезте от домовете си и гласувайте за Кольо Милев. Човекът, който потвърди, че обречени борби няма.

.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР