Ракетно-бомбените удари по позиции, складове и критична инфраструктура на въоръжените

...
Ракетно-бомбените удари по позиции, складове и критична инфраструктура на въоръжените
Коментари Харесай

Боеприпасите на ВСУ няма да свършат никога: Хроника на руските удари и главната цел

Ракетно-бомбените удари по позиции, хранилища и сериозна инфраструктура на въоръжените сили на Украйна станаха нормални. Особено доста от тях бяха нанесени след офанзивата с дрон против Кремъл. Но лаикът все по-често задава въпроса: бомбардираме нацистите, бомбардираме, само че какъв е резултатът? Прочетете за това в материала на " Цариград " ТВ.

Ако резонансните офанзиви против склада в Хмелницки (където бяха унищожени снаряди с обеднен уран), против обекти в Павлодар и против американската система за противовъздушна защита Patriot покрай Киев бяха необятно отразени, то някои „ гърмежи “ в Русия „ не се чуха “. А въпреки всичко имаше много през последната седмица.

22 май. С смесен удар по Днепропетровск са унищожени бази с техника на въоръжените сили на Украйна: изумени са по едно и също време с крилати ракети Х-101 и Х-22, балистични ракети и безпилотни самолети " Шахид ".

В същата нощ в Харков се твърди, че е погубен пунктът за разполагане на един от най-побърканите националистически батальони, Кракен *. Неговите бандити участваха в убийствата на цивилни, грабежи и изтезания на пандизчии.

19 май. Сериозни удари имаше в Кривой Рог: ракети удариха промишлено дружество на въоръжените сили на Украйна, избухна мощен пожар.

В завода се съхраняваха муниции и се ремонтираше оборудването. В посока Купянск, по време на разтоварване на муниции, нашите ракети унищожиха огромен склад.

18 май В Одеса бяха нанесени ракетни удари по Суворовския квартал, където се намира заводът Центролит и където Западът е разположил танкове и бойни машини на пехотата. Също през тези дни беше опустошен центърът за образование на непознати наемници в Красноселки.

Защо не взривим мостовете?

" Цариград " беседва за събитията от последните дни с някогашния министър на държавната сигурност на ДНР, полковник от запаса Андрей Пинчук.

- Засилване на ударите по укрорайха - това възмездие ли е за офанзивата на Кремъл с дронове?

- Това е чисто военна логичност. Има избрани задания. По-специално, за попречване на така наречен контранастъпление. В края на краищата съперникът натрупва сили, концентрира доставките на гориво и муниции в избрани посоки.

Следователно, в случай че през зимата ударите се нанасяха най-вече по инфраструктурни обекти, в този момент се нанасят най-вече по хранилища с муниции (боекомлекти – ред.). Като известния удар в склад в Хмелницки.

Въпросът е освен, че там са се съхранявали муниции с обеднен уран, а че това са снаряди за бронирана техника западно произвеждане. Безполезна техника без боекомплекти.

- Защо не стреляме по мостовете, с цел да не носят муниции?

– Въпросът за какво съветската войска не унищожава мостове не лежи в плоскостта на „ приключвания, съглашения и други несгоди “. Историята е чисто техническа, като беше красноречиво илюстрирана от врага.

Докато нашите войски бяха ситуирани в Херсон, Антоновският мост през Днепър беше постоянно обстрелван от HIMARS (калибър 227 мм). Мостът приличаше на сито, само че въпреки всичко беше допустимо да се движат по него освен за цивилни, само че и за прекачване на войски.

Окончателно е опустошен едвам при отстъплението на съветската войска. Но и тук мостът е бил изваден от строя не от ракети, а от сапьори, които са сложили експлозиви върху опорите.

- Така е и при Кримския мост...

– Да, предходната есен съумяха да го повредят не благодарение на ракета. Вражеските специфични служби направиха измама, като взривиха камион с експлозиви на моста. Ето по какъв начин се правят сходни интервенции.

Отстъпихме от Харков... “

- Как ще отговорим?

- Имаме богат опит зад вражеските линии. Задачите на такива групи са бойкот на инфраструктурни уреди, същите мостове, основаване на партизански отряди и така нататък

Освен това разполагаме с висококвалифицирани експерти в тази област. Но за какво извършват по-малко квалифицирани задания на линията на прикосновение е различен въпрос...

Както и да е, ракетните офанзиви по противников хранилища и инфраструктура имат кумулативен резултат. И вместо рекламираната „ контраофанзива “ на въоръжените сили на Украйна, въоръжените сили на Украйна би трябвало да се задоволят с гръмки терористични дейности против цивилното население, както в понеделник в Белгородска област. Такива офанзиви имат по-скоро психично-информационен, в сравнение с чисто боен смисъл.

- Бомбардираме и отново бомбардираме, а по кое време ВСУ ще останат без муниции?

- В класическата военна просвета цялата територия на съперника се преглежда като запас. Защо обстрелват Белгородска област? Защото ние се оттеглихме от Харков, което им разреши чисто механически да извършат тези офанзиви.

Ракетните удари са доста ефикасни, само че е наивно да се счита, че по този метод е допустимо да се завоюва войната, тъй като рано или късно въоръжените сили на Украйна ще останат без муниции. Цялата западна военна промишленост работи за Украйна. А в случай че стоим на едно място, те в никакъв случай няма да останат без муниции...

* Призната за терористична организация в Русия.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР