Ръката на волана, татуси и бръсната глава - мечтата за

...
Ръката на волана, татуси и бръсната глава - мечтата за
Коментари Харесай

Свободен и наточен: Недко на Тита привлича нови мацки с мутренски джип и татуси

Ръката на кормилото, татуси и бръсната глава - фантазията за мъж на стотици родни бръмчалки. Е, имаме вест за девойките, търсещи обезверено подобен профил човек за мощна половинка - Недко на Тита е на пазара.

Да, безусловно е на пазара, само че не за нова кола или апартамент, а за нова младоженка с шанс. Татуираният мачо е публично ерген и е подготвен за нови любовни подвизи с навити от срещуположния пол. 

Виж още: Пози, алкохол и великодушни деколтета: Дъщерята на Ванко 1 и скромният ѝ рожден ден

Бившият на новоизлюпената чалгаджийка постна нова фотография в Instagram, която има за цел зарибявка. Гол до кръста, с джапанки, позиращ до черен джип, който мощно ни припомня на колите на мутрите от 90-те години.  

След като Недко е към този момент свободен, изцяло разумно е да си откри нова буйна тръпка. Ние сме уверени, че към този момент много хиени са надушили свободния самец, подготвени да му потвърдят любовта си.

Виж още: В сезона на дупетата: Биляниш сподели всичко откъм гърба, впечатлени сме! Виж и ти! 

Припомняме, че преди дни първи писахме по непотвърдена информация, че Недко и Тита са поставили завършек на връзката си. Отношенията им продължиха малко повече от две години, само че наподобява разликите посред им са надвили. Недко е изтрил всички фотоси с Тита от обществените си мрежи, двамата не се следват и не си харесват снимки.

Причината за раздялата не е ясна, само че евентуално няма и да разберем. Дано това обаче значи, че въздействието на Недко е завършило, а Тита ще се завърне към поп и RnB музиката, тъй като в чалгата не ѝ върви. Именно по времето на този романс певицата смени внезапно жанра. Изпънителката на " Антилопа " сподели в изявление, че от дълго време е желала да направи този завой, само че не нямала задоволително храброст. Е, опита, не се получи, в този момент е време да забележим остарялата Тита, която разбиваше с шлагери.

Виж още: Така не се прави: Топ плажните изцепки на Андреа, които не трябва да повтаряме!

Изображение: https://www.instagram.com/nedkonikolov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР