РАК Поради естественото ви влияние към дома и удобствата, ще

...
РАК Поради естественото ви влияние към дома и удобствата, ще
Коментари Харесай

3 зодии, които трябва да внимават през ФЕВРУАРИ

РАК

Поради естественото ви въздействие към дома и удобствата, ще се чувствате изключително уязвими през този месец, защото „ домът “ ще бъде последното нещо, за което ще можете да мислите. Наистина желаете просто да си легнете и да прекарвате по през целия ден там, само че животът не работи по този начин, нали? Няма отмора за теб! Поне друг месец. Тъй като няма да можете да се чувствате удобно, до момента в който не си легнете довечера, ще се почувствате отвън надзор и ще ви е мъчно да се концентрирате.

СКОРПИОН

Чувствате се тъмен, отхвърлен и не желаете да бъдете обществени или даже част от каквото и да е, даже някой обезверено да се нуждае от вашето присъединяване. Не че се чувствате мързеливи, а че се чувствате незаинтересовани и изолирани през този месец и предпочитате по този начин да си остане. Познаваш себе си добре, Скорпион, което значи, че знаеш, че в случай че си в неприятно въодушевление, тогава това ще засегне всички към теб.



ВОДОЛЕЙ

Знаете доста добре, че би трябвало да обръщате внимание на всичко позитивно в живота ви, защото има доста, само че този месец предпочитате просто да си стоите във вашата зона на комфорт и да на наблюдавате. Планетите ви карат да се чувствате като че ли не сте задоволително положителни за съвсем нищо. Запазвате това за себе си като дребна загадка, само че единствено се наранявате, като трансферирате през главата си тези мисли. Не си позволявайте да се чувствате по-самотни, в сравнение с е належащо. Може да се лашнете към тъмното, в случай че не дадете път на възприятията си, Водолей. Нищо не е толкоз неприятно, колкото си мислите!

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР