Принц Арчи навърши 5 години на 6 май, но принц

...
Принц Арчи навърши 5 години на 6 май, но принц
Коментари Харесай

Хари и Меган отпразнуваха рождения ден на 5-годишния принц Арчи със скромно домашно парти

Принц Арчи навърши 5 години на 6 май, само че принц Хари и Меган Маркъл отпразнуваха рождения му ден със „ непретенциозно “ празненство в дома на фамилията, надалеч от обективите на фотоапаратите.

Тържеството е било директно преди идните проекти за пътешестване на херцога и херцогинята на Съсекс. 39-годишният принц Хари се насочва към Обединеното кралство тази седмица за тържествата към 10-ата годишнина на Invictus Games, а 42-годишната Меган ще се събере още веднъж със брачна половинка си по-късно през седмицата за посещаване в Нигерия, което също ще акцентира на спортното съревнование за ветерани и обслужващ личен състав.

Петият рожден ден на Арчи съответствува с първата годишнина от коронацията на дядо му крал Чарлз. Принц Хари участва на церемонията по коронясването на татко си предходната година, като се насочи към летището малко след събитието, с цел да се върне назад в Калифорния за празненствата по случай рождения ден на сина си. Меган пропусна коронацията, оставайки в Съединени американски щати, където се реалокираха през 2020 година, откакто се отдръпнаха като работещи членове на кралското семейство, дружно с принц Арчи и 2-годишната принцеса Лилибет.

След като се роди в Обединеното кралство, Арчи отпразнува първия си рожден ден в Съединени американски щати през 2020 година на фона на пандемията от COVID-19. Феновете съумяха да видят и други празненствата в документалния филм на Netflix за 2022 година „ Хари и Меган “.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР