Рафаел Надал се завърна на корта със загуба. Световният номер

...
Рафаел Надал се завърна на корта със загуба. Световният номер
Коментари Харесай

Рафаел Надал се завърна на корта със загуба

Рафаел Надал се завърна на корта със загуба. Световният номер 1 отстъпи на французина Ришар Гаске с 4-6, 5-7 в дуел от демонстративния шампионат " Коойонг Класик " в Мелбърн. Матадора въпреки всичко изглеждаше добре на корта. Във втория сет той бе продънен три пъти, само че още веднъж сподели непримиримия си дух и съумя да изравни за 5-5. Нов брейк за номер 31 в света обаче се оказа решителен за изхода от дуела.

Надал не е играл от групите на финалния " Мастърс " в Лондон, когато отстъпи в три сета на Давид Гофен, а по-късно се отхвърли поради контузията в коляното. Все отново 31-годишният испанец се надява да бъде изцяло възобновен за " Аустрелиън Оупън " и да нападна втора купа.

" Това беше добър тест и добра подготовка за мен. Добре съм и съм тук, което е хубава вест. Идеята ми е просто да не преставам да упражнявам в идващите дни, с цел да бъда подготвен за началото на " Аустрелиън Оупън ", съобщи международният номер 1.

" Годината бе дълга, по тази причина започнах подготовката си за новия сезон малко по-късно от нормално. Хубаво е да стартира да чувствам ритъма на играта в мач, даже и той да не е формален ", добави още Надал.

Гаске също остана удовлетворен от теста: " Хубаво е да играя против него, да играя добре и да го победя. Винаги е прелестно да се състезаваш в такива мачове. Днес удрях топката чудесно и по тази причина завоювах ", съобщи френският тенисист.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР