Радваме се да ви видим отново на поредните консултации за

...
Радваме се да ви видим отново на поредните консултации за
Коментари Харесай

Радев поздрави хората на Слави, Тошко се закани: Ще направим грешките на партиите публични

Радваме се да ви забележим още веднъж на следващите съвещания за основаване на държавно управление. Искам да ви поздравя с това съществено достижение – да се върнете още веднъж в политиката, само че очевидно това е резултат от вашата работа и поръчка, че ще бъдете инспектор в този парламент. Това съобщи при започване на срещата си с представителите на „ ИТН “ (ИТН) президентът Румен Радев.
„ Чух, че към този момент описвате политическите процеси освен с езика на аритметиката, само че и с езика на геометрията. Надявам се да не си приказваме с езика на стериометрията, сложни цифри и размитите множества “, пошегува се той.
„ От математиката си припомням, че размитото голям брой е такова, в което за всеки детайл се задава степен на принадлежност към множеството от нула до едно. В тази връзка първият ми въпрос е каква е вашата степен на принадлежност към идейното обединяване ГЕРБ-СДС ПП-ДБ и по какъв начин се вписвате в това размито голям брой. Вече имате наблюдения директни от работата на Народното събрание, от връзките сред партии и разговора, който проведохте с тях “, сподели още Радев.
„ Не сме общоприета политическа партия. Завръщането ни оттук насетне, тъй като сме уверени, че с някои партии ще се срещнем по стълбата, когато те слизат надолу.
„ Има съществени подозрения за по-предните избори дали са били почтени. Но това няма значение, значими са резултатите в миг “, съобщи от своя страна Тошко Йорданов.
В тази тежка конюнктура политически отговорно е да има кабинет, тъй като най-малко ще опита да се оправи с проблемите в страната. Що се отнася до новосформиращото се болшинство – ние сме съпротива на тази настройка и ще бъдем съпротива, в случай че продължат да се събират.
Доста сериозен надзор ще упражним по всички равнища на тяхното ръководство. Това, което няма да спрем като техни неточности, ще го създадем задоволително обществено “, закани се Йорданов.
„ Факт е, че би трябвало да се одобряват законите, които да разрешат парите по проекта за възобновяване да влязат в България, някои неща би трябвало да се предоговорят.
Двете партии – ГЕРБ и Политическа партия извадиха нещо като желание в законодателната сфера, само че даже гледайки тези лозунги, има неща, които не бихме подкрепили “, съобщи Йорданов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР