Радвам се, че Европейската комисия започва разследване. Надявам се тази

...
Радвам се, че Европейската комисия започва разследване. Надявам се тази
Коментари Харесай

Делян Добрев: Дерогацията да падне по най-бързия начин, Денков помага на “Лукойл”

Радвам се, че Европейската комисия стартира следствие. Надявам се тази дерогация да падне по най-бързия вероятен метод. От първия ден, в който Асен Василев отиде в Европейска комисия и се тръшна и сподели, че ще блокира всички наказания към Европейска комисия, в случай че те не дадат дерогация за България, ние твърдим, че по този метод се заобикалят глобите и резултатите са на разположение. Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев, съобщи кореспондент на БГНЕС.


“Санкциите ги заобикаля “Лукойл ” с дейната поддръжка на българското държавно управление, с дейната поддръжка на настоящия министър председател, миналогодишния министър председател, както и финансовия министър ”, добави Добрев.

Той разяснява, че приготвя ново предложение за отпадане на дерогацията.

“Ще го внеса и се надавам този път да се събере болшинство към това предложение ”, сподели той и добави: " Опорката, че нещо би трябвало да се настройки в рафинерията, с цел да работи с неруски нефт, е една опашата неистина.

На въпрос дали дерогацията може да се трансформира в причина за рухването на държавното управление, Добрев отговори: “Дай Боже ”. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР