Радушно посрещнатата ТВ адаптация на мемоарите-класика на йоркширския ветеринар Джеймс

...
Радушно посрещнатата ТВ адаптация на мемоарите-класика на йоркширския ветеринар Джеймс
Коментари Харесай

За всички създания – големи и малки с нов сезон по EPIC DRAMA

Радушно посрещнатата ТВ акомодация на мемоарите-класика на йоркширския ветеринар Джеймс Хериот, , се завръща в ТВ дома на епичната драма с втори сезон и всички приказват за това! Преди година, първи сезон на стоплящата сърцето поредност бе посрещнат с възторжени ревюта и разруши класацията по рейтинг на великобританския ТВ канал Channel 5.

Новият сезон от 2021 година, който напълно неотдавна дебютира в UK към този момент е шлагер и получава оценки с по 5 звезди. ТВ критици на Острова го дефинират като “успокоителна чаша йоркширски чай “ and “жадуван ТВ тоник по пътя ни към постпандемичния живот ”

Видео за новия сезон на „ За всички създания – огромни и дребни “ по Epic Drama





Втори сезон на „ За всички създания – огромни и дребни “ ще дебютира по в Централна и източна Европа в петъците от 21:15 часа, от 12 ноември , а феновете могат да чакат още очарователни истории от Дейлс с познатия отбор фермери, животни и съграждани от Йоркшир от 1930-те.

Продуциран от носителите на BAFTA и Златен глобус Playground, новият сезон ще посрещне в актьорският си състав известната британски акриса Патриша Ходж (Miranda, A Very English Scandal) като госпожа Хъмфри, симпатично екскцентричната господарка на напудрения пекинез Трики Уу.



ТВ дебютантът Никълъс Ралф още веднъж е в ролята на младия ветеринар  Джеймс Хериот, Самуел Уест (Mr. Selfridge, On Chesil Beach) е нетрадиционният наставник на Джеймс, Зигфрид Фарнън , Ана Медли (Deadwater Fell, Patrick Melrose) е матриархът на Скелдейл Хаус госпожа Хол , Кълъм Уудхаус (The Durrells) е блудният брат на Зигфрид Тристан Фарнън , а Рейчъл Шентън (Switched at Birth, White Gold) е самостоятелната фермерска щерка Хелън Олдерсън .

Към тях се причисляват Дороти Аткинсън (Mum, Call the Midwife) като Диана Бромптън, чиято жизнерадостна натура притегля окото на Зигфрид Фарнън на локалната танцова веселба в Чърч Хол, както и Джеймс Флийт (The Vicar of Dibley, Belgravia) като полковник Мерик, впечатляващ боен и локален фермер.





„ За всички създания – огромни и дребни “ е непреходна класика, обичана от генерации наред. Оригиналният сериал на Военновъздушни сили, основан на бестселърите на Джеймс Хериот, се излъчва в продължение на 90 епизода от 1978 година чак до 1990 година Книгите са продадени в 60 млн. копия по целия сват и по този начин са се трансформирали в световен културен феномен с отдадени фенове по цялото земно кълбо.

С емфатичен фокус върху общността и нейната значимост в живота на всички ни, светът и духът на Хериот са доста нужна противотрова на провокациите на съвремието и ни припомнят, че да си част от една общественост те прави нещо доста по-голямо от теб самичък по себе си.

Втори сезон на „ За всички създания – огромни и дребни “ е с премиера по на 12 ноември, като шестте серии ще се излъчат в петъците от 21:15 до Бъдни вечер, когато е специфичният Коледен епизод. 





Видео за неизлъчвания до момента трети сезон на „ Йоркширският ветеринар “ по Viasat Nature





Ако сте фенове на този прелестен сериал по Epic Drama , горещо ви предлагаме същинската версия на тази история по, наречена в тази поредност модерни ветеринари, някои подготвени от действителния Джеймс Хериот, се грижат за животни в Йоркшир Дейлс. Епизоди на предаването „ Йоркширският ветеринар “ се излъчват през ноември и декември – следете



Epic Drama е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV1000, отдаден на най-хубавите трагични сериали в ера от последните години, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, както и във VIVACOM EON TV.

За всички оператори, които оферират Epic Drama в мрежите си и програмата на ТВ канала посетете  Следете и и

 Какви са преимуществата и минусите на изкуствената трева
Плюсове на изкуствената трева Изкуствената трева е доста мъдро и уместно решение за вашата ливада и има няколко преимущества, които я вършат...
 Кой има имен ден през днешния ден, 8 ноември
На 8 ноември имен ден честват всички, които носят името На този ден честват Ангел, Ангелина, Михаил, Михаела, Арангел, Райчо, Райна и Рангел. Най-оригиналните...
 Момиче се отскубна от грабител посредством жест за помощ от TikTok (ВИДЕО)
16-годишна тийнейджърка от американския щат Северна Каролина съумя да се избави от похитителя си, като направи към водача на инцидентно преминаваща...
 www.expert.bg  Мъск продава акции, с цел да заплати милиарди долари налози  Защо в България се купуват малко електрически автомобили?  Nostrabet: С какво ще ни впечатли Live Betting секцията в bwin  Газпром: Палач или избавител на Европа от газовото злополучие?  www.iwoman.bg  Избраха българските представители на  Влизането в душата на човек е изкуство, оставането е шедьовър  Джулиана Гани: Илиян не желае да ми даде детето  Андре Токев проговори за пияното си шофиране  https://www.sportlive.bg  Начо Фернандес не е викан в Испания поради един мач  Юрген Матей: Бях сюрпризиран за гола, не съм опитвал това преди  Въпреки триумфа: Стойчо Младенов отличи очевидния максимален проблем на ЦСКА  Николай Киров: Изоставаме в спортно-технически проект 11-годишната Лиа, основала книга с разкази:...
Днес ще Ви срещнем с Лиа Неделчева, която е едвам на 11 години, а към този момент е основала...

Заедно можем
За всички създания – огромни и дребни с нов сезон... Строгите ограничения поради ковид в Румъния... Димитров: ЦИК научи за новите 150 машини от... След напън на Европейска комисия: Словения възобновява финансирането... Веселин Калановски: „ Демократична България “... Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР