Светът на дворцови интриги, битки за власт и разкошни костюми

...
Светът на дворцови интриги, битки за власт и разкошни костюми
Коментари Харесай

Испанската принцеса – историята на Катерина Арагонска - по Epic Drama

Светът на дворцови интриги, борби за власт и луксозни костюми на Тюдорите се завръща в дома на епичната драма,, с „ Испанската принцеса “ – последна част от трилогията за „ Бялата кралица “ и „ Бялата принцаса “ – от 27 октомври, всяка сряда, в 22:00 часа.  

Сериалът е трета глава от основания на историческите романи на Филипа Грегъри епос, който споделя историята на дамите зад овластените мъже в англиската монархия от 1460-те до 1530-те. В осем разточителни епизода красивата Катерина Арагонска най-накрая заема основната роля (предвид това, че найната история обичайната е засенчвана от злощастния й брак с Хенри VIII) и повежда борба за мястото си на трона, което й се поставя по право.    

Видео за „ Испанската принцеса “ по Epic Drama – всяка сряда от 22:00 часа.





На най-волевата млада принцеса на Испания, Катерина - в ролята е Шарлът Хоуп (Game of Thrones The Nun) - й е обещан британския трон още от дете. Съдбата й отрежда ролята да сплоти две страни, с цел да отбрани родината си.

Катерина идва в Англия още като госпожица и се приготвя да се омъжи за принц Артър, правоприемник на британския престол, по силата на уречен брак, който би трябвало да скрепи съюза сред обсаденото кралство и родната й Испания.



Тя дебаркира в сивата прогизнала от дъждове Англия с обилния си луксозен двор, в това число придворната си дама Лина – испанска аристократка от африканско-иберийски генезис – и сладката и свободолюбива Роса.

Когато брачният партньор й, принц Артър, умира ненадейно, тронът като че ли се изплъзва на Катерина, до момента в който тя не намисля дръзновен проект и хвърля око на новия престолонаследник, харизматичния принц Хари (в ролята Руаири О’Конър, The Conjuring, Handsome Devil), който един ден ще ръководи като крал Хенри VIII.

„ Испанската принцеса “ по Epic Drama – видео фрагмент





Това е история за обич, гибел, изменничество, възмездие и власт. Облечена в изумителни костюми!

„ Испанската принцеса “ дебютира по Epic Drama в Централна и източна Европа в сряда, 27 октомври, в 22:00 часа.

Припомнете си предисторията (с Джоди Комър) всяка сряда в 22:00 часа. 





Epic Drama е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV1000, отдаден на най-хубавите трагични сериали в ера от последните години, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, както и във VIVACOM EON TV. За всички оператори, които оферират Epic Drama в мрежите си и програмата на ТВ канала посетете Следете и и
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР