Специалният хелоуински епизод на поредицата е на 31 октомври, неделя,

...
Специалният хелоуински епизод на поредицата е на 31 октомври, неделя,
Коментари Харесай

„Криминалните случаи на Мърдок“ достига епизод 200 с Epic Drama премиерата на сезон 13

Специалният хелоуински епизод на поредицата е на 31 октомври, неделя, от 21:15 часа

Сезон 13 на интернационално известния, приет и обичан „ Криминалните случаи на Мърдок “ ще дебютира на 1 ноември , понеделник, извънредно по в Централна и източна Европа, а Яник Бинсон се завръща и на режисьорския стол за юбилейния епизод 200 на паметния сериал!  

Ден преди този момент, със същия премиерен час – 21:15 часа – ще бъде показан дълго чакания специфичен хелоуински епизод от сезон 12 на поредицата - 6-ти епизод, който не е предаван до момента.

Видео за специфичния хелоуински епизод на „ Криминалните случаи на Мърдок “ – 31 октомври, неделя, от 21:15 часа. Само по Epic Drama .





Детективската поредност в ера продължава да следва професионалния и персонален път на детектив Мърдок (Яник Бисон), Д-р Огдън (Хелене Джой), контрольор Бракенрийд (Томас Крейг), служител на реда Крабтрий (Джони Хигинс) и детектив Уотс () до момента в който позволяват най-заплетените престъпни случаи на Торонто, колкото съществени и исторически, толкоз комични и невероятни.

В новия сезон Мърдок и Огдън се оказват забъркани в придвижването на суфражетките и борбата за правата на дамите. Озадачаващ случай с изчезнала млада жена загатва за странни научни открития, а Мария Кюри и Никола Тесла са отвлечени на конференция на най-големите иноватори в света.



Има и случаи с убит занаятчия от дистилерия, кражба на скъпи марки от колекционер, подоздрителна гибел по време на лов на лисици, злокобни убийства в гората... Опасен противник натопява Мърдок за гибелта на няколко от досадните си съседи, а бъдещето на Огдън е застрашено от личната й състрадателна натура, когато съперниката й я упреква в опит за евтаназия.



В хода на новите 18 епизода Мърдок продължава умелата си детективска работа и вкарва още новаторски способи, в това число устройство, което разпознава чертите на лицето и ги съпоставя със съществуващи профили в полицейските досиета. Огдън се усеща добре в ролята си на титулярен хирург в болница Торонто Мърси, само че се оказва жертва на сексистко отношение.

Творческият напредък на Крабтрий продължава, юрист Еффи даже го предизвиква да изпрати ръкописите си на издател. Брачни тегоби терзаят мозъка на Бракенрийд, който към момента е разграничен с Маргарет, след признанието за остаряла невярност. Детектив Уотс се завръща от странстванията си и се впуска в работа с възобновени сили и дръзки прозрения по нов случай, а секторът има нови попълнения.

Гост звезди в този сезон са обичаният Колм Фиоре (познат на феновете на Epic Drama от ), в ролята на харизматичния татко на Крабтрий, както и Питър Келехан (Made in Canada) като безстрашния разузнавач Терънс Мейърс, който се оказва в грандиозно юридическо усложнение, което би могло да погуби Мърдок и Огдън.

Сезон 13 на „ Криминалните случаи “ на мърдок дебютира по Epic Drama на 1 ноември, всеки работен ден от 21:15 часа , ден след специфичния хелоуински епизод на 31 октомври, неделя, в същия час.



Epic Drama е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV1000, отдаден на най-хубавите трагични сериали в ера от последните години, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, както и във VIVACOM EON TV.

За всички оператори, които оферират Epic Drama в мрежите си и програмата на ТВ канала посетете. Следете и и
 Любовен хороскоп за седмицата (25-29 октомври)
Овен Романтиката ще се окаже отдалечен идеал през тази седмица. Вероятно някой от двама ви минава през сложен интервал и това оказва отрицателно...
 Виктория Георгиева: Видяхте ли голямото шествие в поддръжка на Орбан? (СНИМКИ)
" В Будапеща се организира голямо шествие в поддръжка на Виктор Орбан. Огромно дори не е точната дума, тъй като става дума за към 1 млн. унгарци, излезли...
 След 36 дни: Изтеглиха
Операцията по изтеглянето на заседналия край скалите на Камен бряг транспортен съд „ Вера Су “ стартира в 17 часа през вчерашния ден и завърши сполучливо в първите...
 www.expert.bg  Гърция си върна непознатите туристи и е водеща дестинация за туризъм  Българите държат над 100 милиарда лв. в банките  Как да изберем добър куфар за пътешестване?  Първа в Африка: Нигерия пусна лична цифрова валута  www.iwoman.bg  5 трендове при връхните облекла за есен/зима  Ако на двама души им е писано, те ще останат дружно все пак  Зодиите, в които се следят спорни мисли  Най-силните и красиви цитати от известни книги  https://www.sportlive.bg  Янко Кирилов пред Nostrabet: Стоилов подвигна Левски, Миланов го връщат в националния през ноември  Френско издание постави извънредно ниски оценки на Лионел Меси и Неймар  Адвокатът на Диего Марадона разгласи повода за гибелта му  Световна горделивост: Атлетите ни със синдром...
Българският тим за спортисти със синдром на Даун се отличи с 3 сребърни медала...

Заедно можем
Янко Кирилов пред Nostrabet: Стоилов подвигна... Шотландското уиски е застрашено от изгубване... Тиери Бретон за рецесията във Англия:... Въпрос: Кой телефон е по-добър: Гугъл Pixel... Covid имунизацията в Нова Зеландия става...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР