Във вълнуващата поредица от три части Създаването на Испания“, която

...
Във вълнуващата поредица от три части Създаването на Испания“, която
Коментари Харесай

Създаването на Испания по Viasat History

Във вълнуващата поредност от три елементи „ Създаването на Испания “, която дебютира по най-хубавия ТВ канал за история на Стария континент на 19 септември и ще се излъчва всяка неделя в 20:55 часа , историкът Саймън Себаг Монтефиоре се насочва на увлекателно странствуване, с цел да разкрие две хиляди години от историята на Испания.



В първия епизод той изследва ранните години на страната - от времето, когато Иберия е била в началото дребна провинция на Картаген, през превръщането й най-желаната от колониите на Рим, до славата на ислямска Испания и Кордобския халифат.

Саймън изследва Кадис, Гибралтар и Севиля и взема дребна лодка до забравения остров Санта Петри, който е посетен от Ханибал през трети век пр.н.е.



Видео за „ Създаването на Испания “ по Viasat History



Създаването на Испания

Започва от неделя, 19 септември, в 20:55 ч.

Брой епизоди: 3 x 60 мин.

Оригинално заглавие: The Making of Spain



Viasat History съживява историята с увличащи документални излъчвания, със пресен и съвременен взор към историята. ТВ каналът води феновете на странствуване през времето с интелектуални и задълбочени излъчвания, които по едно и също време развличат и предизвикат мозъците. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива секрети от предишното и изяснява по какъв начин то ни дефинира през днешния ден. Следете на и на


Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР