Най-зеленият ТВ канал от семейството на Viasat World представя Спасяване

...
Най-зеленият ТВ канал от семейството на Viasat World представя Спасяване
Коментари Харесай

Viasat Nature в Сезона на океаните

Най-зеленият ТВ канал от фамилията на Viasat World показва „ Спасяване на дивите животни в Канада “, „ Голямата синева “  и още

 

Всяко лято Монтерей бей , на 200 км южно от Сан Франциско, семейства на най-голямата миграция на морски животни на Земята. Сини китове, тюлени, делфини, видри и акули се събират край този калифорнийски бряг всяка година. Една от аргументите за значимостта на това събитие, е че доста от тези скотски типове до скоро бяха обект на лов на риба, който ги довeде съвсем до изгубване. Сега това е прекратено и океаните са предпазени, а феноменът е обект на проучване от експерти в  документалния филм в две елементи „ Голямата синева “ - по в 21:00 часа на 20 и 21 септември, като част от „ Сезона на океаните “.

Видео за „ Сезон на океаните “ по Viasat Nature



Рубриката „ Сезон на океаните “ по най-зеления ТВ канал от фамилията на Viasat World с премиера понеделник, 6 септември, включва впечатляващи поредици като:
ТИХИЯТ ОКЕАН - от понеделник, 6 септември, всяка делнична вечер в 21:00 ч. епизоди: 4 x 60 мин. СПАСЯВАНЕ НА ДИВИТЕ ЖИВОТНИ В КАНАДА – от неделя, 12 септември, в 14:00 ч. НАЙ-ДИВИЯТ ОКЕАН НА ЗЕМЯТА - от понеделник, 13 септември, всяка делнична вечер в 21:00 ч. епизоди: 3 x 60 мин. ГОЛЯМАТА СИНЕВА - В две вечери от понеделник, 20 септември, в 21:00 ч. епизоди: 2 x 60 мин.
 

„ Голямата синева “ разкрива в два епизода дългата и сложна годишна миграция на тези морски животни, които доближават до залива, където за премия за пътешествието си през Пасифика получават хапка риба и планктон. Годишното преселение следят локални запалянковци и учени, както и специалисти от международно известния. Тази година събитието е уловено от камерите на BBC.

„ Голямата синева “ дебютира по в цяла Централна и Източна Европа в понеделник, 20 септември, и вторник, 21 септември, в 21:00 часа.





Не пропускайте още:

Спасяване на дивите животни в Канада

Всяка неделя, от 12 септември, в 14:00

 

Брой епизоди: 6 x 60 мин.

Оригинално заглавие: Wild Pacific Rescue

Година: 2020

 

Група ветеринари и техници по красивото тихоокеанско крайбрежие на Канада са отдадени на спасяването на живота на дивите морски бозайници и стартирането им на независимост. Тяхното мото? " Всяко животно има значение ".

Водени от безрезервен и способен ветеринарен доктор, квалифицирани специалисти пазят тюлени, костенурки, делфини, видри, морски лъвове от необятен набор от животозастрашаващи рискове. Те работят неуморно, с цел да спасят стотици ранени животни всяка година, да се грижат за тях, до момента в който оздравеят, и да ги пуснат назад в дивата природа. Спасяването на животните и тяхната независимост в дивата природа е задачата на Спасителния център за морски бозайници

 

Видео за „ Спасяване на диви животни в Канада “ по Viasat Nature







Тихият океан

От понеделник, 6 септември, всяка делнична вечер в 21:00 ч.

Брой епизоди: 4 x 60 мин.

Оригинално заглавие: The Pacific

Година: 2020

 

Тихият океан - най-големият океан на Земята, се разгръща на 155 400 000 кв. км вода - от Съединени американски щати на изток до Австралия на запад. Той обгръща половината свят и гъмжи от живот. Посещаваме открития океан - голямо пространство, което покрива нашата планета със синьо одеало.

Потапяме пръсти в плитчините, с цел да изследваме най -големия коралов риф в света, насочваме се към скалите, плажовете и носовете на крайбрежията на Тихия океан, с цел да посетим мечки, раци и морски крави и да приключим нашето епично странствуване в непрогледните дълбини при едрооките, зъбати и транспарантни жители на дъното.

Видео за „ Големият бариерен риф “ по Viasat Nature – всяка вечер в 21:00 от 27 септември





Най-дивият океан на Земята

Започва от понеделник, 13 септември, всяка делнична вечер в 21:00 ч.

Брой епизоди: 3 x 60 мин.

Оригинално заглавие: Atlantic - The Wildest Ocean on Earth

 

Атлантическият океан познава доста върхове и спадове. Гмуркаме се, с цел да открием теченията, дълбините и климатичните крайности на този възвишен воден обект. Гълфстрийм въздейства на всичко, до което се допре - от гърбатите китове, раждащи се в Карибите, до китовете убийци, заграждащи великански плитчини херинга в северната част на Арктика. Ако се потопим по-дълбоко, можем да изследваме Средноатлантическия било - най-дългата планинска верига на Земята.



Viasat Nature оставя природата да опише личната си вдъхновяваща приказка – красива и изумително жестока. С безапелационни истории от хора, които са очевидци на събитията, от близко, персонално и с доста страст. За цялостната стратегия следете. Следете ни и на
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР