Радиочестотното излъчване, което имат и други устройства, се абсорбира от

...
Радиочестотното излъчване, което имат и други устройства, се абсорбира от
Коментари Харесай

Учен: Опасно е да спиш до електронни устройства

Радиочестотното лъчение, което имат и други устройства, се всмуква от тъканите на човешкото тяло и може да има негативен резултат върху здравето, написа БГНЕС.
Неврологът Мария Игнатова описа пред организация " Prime " за какво е рисково да спиш до електронни устройства и какви здравословни проблеми заплашват тези, които не се разделят със смарт телефон за минута. „ Според някои проучвания радиочестотното лъчение от смарт телефони усилва риска от неплодородие, рак, неврологични и психологични разстройства “, сподели лекарят.
 С ново устройство смарт телефоните ще диагностицират ковид С ново устройство смарт телефоните ще диагностицират ковид
Видеокамерата на всеки смарт телефон към този момент ще може да прави диагностика за съществуване на ковид. Това оповестява група учени от калифорнийски...
Тя показва, че най-чувствителни към електромагнитните радиочестотни полета са децата, бременните дами, хората с нарушавания на сърдечно-съдовата, нервната и имунната системи. Понастоящем обаче няма надеждни данни за резултата на радиочестотното лъчение от смарт телефони върху човешкото тяло.
Най-опасното за здравето на възрастните и децата е потреблението на смарт телефони на мрачно.  „ Синята светлина на екрана на телефона въздейства отрицателно на очите, биологичните ритми, предизвиква бодърствуване, главоболие, понижена продуктивност, утежняване на паметта и предизвика появяването на дегенеративни очни болести “, изяснява Игнатова.
Тя прибавя, че тези, които имат пристрастяване към смарт телефона, би трябвало да го държат на задоволително разстояние от мястото за сън и отмора, без да е обвързвано към електрическата мрежа.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР