Работници запретнаха ръкави и вече сглобяват откритата сцена за тържеството

...
Работници запретнаха ръкави и вече сглобяват откритата сцена за тържеството
Коментари Харесай

Сглобяват откритата сцена за посрещането на 2022 г.

Работници запретнаха ръкави и към този момент сглобяват откритата сцена за тържеството по изпращането на 2021-ва година и посрещането на 2022 година Тя ще бъде на площад " Стефан Стамболов " пред постройката на Общината. На нея се чака да излязат доста известни участници.

От 22 ч. ще свирят паметните " Керана и космонавтите ", от 22:45 ч. ще чуете класиките на " Диана Експрес ", от 23:35 ч. Фолклорен отбор " Тракия " ще радостни с танците си. Точно в 23:50 ч. ще проследим директното лъчение на новогодишното послание на Президента на Република България. А в 00:05 ч. с нови сили ще играем хоро с отбор " Тракия ". От 00:30 ч. ще пее любимката на младежите Дара. Водещ на концерта ще е Деян Славчев - Део.



Междувременно кметът на Пловдив Здравко Димитров анулира зарята в новогодишната нощ. По този метод градът под тепетата ще поддържа самодейността на фондация " Четири лапи ", към която се причисляват някои от общините в страната, в това число и Столична.

Здравко Димитров моли жителите да не употребяват или най-малко да лимитират потреблението на пиротехника и фойерверки в честванията на Нова година. Гърмежите стресират четириногите, разясниха природозащитници.

Снимки от Наташа Манева

Свързани вести Извънредно! Пловдив анулира новогодишната заря
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР